Ota yhteyttä meihin

Älykkään automaation etujen hyödyntäminen on yksi merkittävimpiä maatalouden ja teollisen valmistuksen trendejä. Tietokoneiden ja ohjelmistojen lisääntynyt käyttö valvonnassa ja hallinnassa on lisännyt myös elektronisten laitteiden ja sovellusten määrää.

Vuonna 1980 LINAK alkoi valmistaa ensimmäistä maatalouskoneisiin tarkoitettua karamoottoriaan. Siitä lähtien karamoottoriratkaisut ovat kehittyneet voimakkaiksi työntö- ja vetotyökaluiksi, joita voidaan käyttää lukemattomissa erilaisissa käyttökohteissa. Uusinta kehitystä edustavat sisäänrakennetulla ohjauselektroniikalla varustetut karamoottorit, jotka voidaan integroida väyläohjattuihin hallintajärjestelmiin esimerkiksi traktoreissa, leikkuupuimureissa, erilaisissa kiinteistönhoitokoneissa, maanrakennuskoneissa, jätevedenpuhdistamoissa ja energialaitoksissa sekä maatalouden järjestelmissä.

LINAKin tuotevalikoiman perusominaisuuksia on karamoottoriratkaisun kyky toimia virheettömästi myös ankarissa tai äärimmäisissä olosuhteissa.

Teknologia ja trendit

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.