Ota yhteyttä meihin
Maatalouskoneet

Rehunkorjuukoneiden ratkaisut

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit mahdollistavat lietsojen ja jyvämurskainten tarkan säädön ja tarjoavat erinomaista ergonomiaa rehunkorjuukoneisiin.

Rehunkorjuukoneet

Lujat karamoottoriratkaisut rehunkorjuukoneisiin

Kestävyys ja vahvuus ovat avainasemassa nykyaikaisissa rehunkorjuukoneissa. Nurmen, viljan, biomassaksi tarkoitetun pajun ja muiden leikkaamiseen tarvitaan valtavaa joustavuutta, ja kauden aikana korjattavat monet erilaiset sadot vaativat vahvoja ratkaisuja. Sähkökäyttöisillä karamoottoriratkaisuilla voidaan saavuttaa lukuisia etuja:

  • vähäinen huoltotarve sekä kestävyys ja pitkä käyttöikä
  • suorituskyvyn optimoinnin mahdollistava älykäs palaute
  • entistä parempi turvallisuus

Uusiutuvien energialähteiden kasvava tarve on lisännyt kiinnostusta puubiomassaan ympäri maailmaa. Pajun ja poppelin kaltaiset puulajit ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi biomassan raaka-aineiksi. Niiden korjuuseen käytettävien laitteistojen on kuitenkin oltava todella kestäviä. Rehunkorjuukoneissa LINAKin karamoottoreilla voidaan säätää lietsoja ja jyvämurskaimia. Ratkaisujemme ansiosta kuljettaja voi valvoa ja optimoida työtehon sekä säätää istuinta ja ohjauspyörää ergonomian parantamiseksi.

Kestävien ja huoltovapaiden järjestelmien edut
Koska järjestelmässä ei tarvita enää letkuja, pumppuja ja kompressoreita, heikot kohdat poistuvat ja huoltotarve vähenee. LINAKin karamoottorit testataan perusteellisesti ennen niiden markkinoille tuomista, jotta voidaan varmistaa niiden toiminta ankarissakin olosuhteissa. Se tarkoittaa pitkää käyttöikää ja mahdollisimman lyhyttä seisokkiaikaa huoltojen ja korjausten yhteydessä.

Etua älykkäiden karamoottoreiden joustavuudesta ja tarkkuudesta
LINAKin karamoottoriratkaisujen älyominaisuuksien ansiosta niiden väyläohjauksen takaisinkytkentä voidaan yhdistää mihin tahansa ohjausjärjestelmään. Näin kuljettaja voi työn aikana valvoa ja säätää karamoottoreiden asemia työtehon optimoimiseksi sekä säätää laitteiston eri tarkoituksiin sopivaksi.

Paranna työpaikan turvallisuutta
Turvallisuus paranee, kun kuljettaja pystyy valvomaan ja hallitsemaan kaikkea ohjaamosta. Jos manuaalista ohjausta kuitenkin tarvitaan, LINAKin karamoottorit ovat turvallinen ratkaisu, sillä ne eivät tarvitse moottorin voimaa toimiakseen. LINAKin ratkaisut ovat lisäksi energiatehokkaita, ja niiden virrankulutus valmiustilassa on lähes nolla.

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA37
Lineaariset karamoottoriratkaisut rehunkorjuukoneisiin play-icon

Lineaariset karamoottoriratkaisut rehunkorjuukoneisiin

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Ratkaisut maatalouskoneisiin

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit auttavat yksinkertaistamaan liikkuvia laitteita ja tekevät eri puolilla maailmaa käytettävistä maatalouskoneista tarkempia ja luotettavampia.

Näytä enemmän

Rehunkorjuukoneisiin liittyvät videot

Lue lisää rehunkorjuukoneissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä