Ota yhteyttä meihin
Maatalouskoneet

Ratkaisut ruiskuttimiin

LINAKin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla nostetaan maanviljelyssä käytettävien ruiskuttimien askelmia ja luukkuja sekä säädetään suuttimia ja varsia.

Ruiskuttimet

Karamoottorit parantavat ruiskuttimien tarkkuutta

Nykyaikaisessa maanviljelyssä viljapeltojen tuoton optimointiin tarvitaan älykkäitä koneita. Lisäksi ympäristönsuojeluun liittyvissä säännöksissä ruiskuttimilta vaaditaan kykyä levittää lannoitteet maaperän laadun mukaisesti. Tähän tarkkuusmaanviljelyyn kuuluu myös kasvinsuojeluaineiden ruiskutukset viini- ja hedelmätiloilla. Kun laitteistot varustetaan LINAKin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla, niistä tulee entistäkin älykkäämpiä. Lisäksi karamoottorit tarjoavat muun muassa seuraavat edut:

  • Entistä tarkempaa maanviljelyä älykkäiden ratkaisujen ansiosta
  • Helposti asennettavat, huoltovapaat karamoottorit
  • Perusteellisesti testatut karamoottorit, joilla on pitkä käyttöikä

Nykyaikaisessa maanviljelyssä huoli ympäristön tilasta ja kustannustehokkuuteen panostaminen kulkevat käsi kädessä. Koska nykyään pystytään kartoittamaan maaperän laatu ja säätämään lannoitteiden sekä kasvinsuojeluaineiden määrät sen mukaisesti, maanviljelijöiden kustannukset laskevat huomattavasti ja samalla voidaan varmistaa ympäristösäännöksien noudattaminen. Sähkökäyttöiset karamoottorit tarjoavat älykästä liikettä uuden sukupolven ruiskuttimien suuttimiin ja varsiin.

Karamoottorit voidaan integroida ohjausjärjestelmään
LINAKin karamoottorit tuottavat tarkan paikkatiedon. Älykäs käyttöliittymä voidaan integroida lähes mihin tahansa ohjausjärjestelmään. Järjestelmä yhdistää paikkatiedon GPS-seurantaan ja maaperän laadun indikaattoreihin, joiden avulla se pystyy sijoittamaan ruiskutettavat aineet tarkasti eri kohtiin. Ja juuri se on tarkoituksena tarkkuusmaanviljelyssä.

Helposti asennettavat, huoltovapaat ratkaisut
Sähkökäyttöisissä karamoottoriratkaisuissa ei ole letkuja eivätkä ne tarvitse kompressoreja tai pumppuja. Näin ollen järjestelmässä ei myöskään ole heikkoja kohtia, eikä sitä tarvitse huoltaa. Sähkökäyttöiset ratkaisut ovat myös muita ratkaisuja helpompia asentaa ja vaihtaa mahdollisen vaurioitumisen jälkeen. Niiden avulla voidaan siis myös minimoida mahdolliset seisokkiajat.

Perusteellisesti testatut tuotteet, joihin voit luottaa
Viljapelloilla olosuhteet ovat usein haasteelliset. Muta, vesi ja ruiskutettavat aineet kuluttavat laitteistoja, ja korroosio uhkaa jatkuvasti materiaaleja. Kaikille LINAKin karamoottoreille tehdään lukuisia kestävyystestejä, jotta voidaan varmistaa niiden kestävän monenlaista rasitusta ja pysyvän toimintakunnossa koko käyttöikänsä ajan.
 

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA36
LINAK® TECHLINE® -divisioonan sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin play-icon

LINAK TECHLINE -segmentin sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Ratkaisut maatalouskoneisiin

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit auttavat yksinkertaistamaan liikkuvia laitteita ja tekevät eri puolilla maailmaa käytettävistä maatalouskoneista tarkempia ja luotettavampia.

Näytä enemmän

Ruiskuttimiin liittyvät videot

Lue lisää ruiskuttimissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

LINAK® TECHLINE® -divisioonan sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin play-icon

LINAK TECHLINE -segmentin sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä