Ota yhteyttä meihin
Maatalouskoneet

Traktoreihin tarkoitetut ratkaisut

LINAKin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla voidaan liikuttaa traktorin astinlautoja, peilejä ja konepeltiä sekä tuottaa liikettä kaikissa traktoriin liitettävissä sovelluksissa.

Traktorit

Älykkäitä karamoottoreita traktoreihin

Maatalouskoneilta vaaditaan jatkuvasti parempaa työmukavuutta. Samalla niiltä edellytetään myös kustannustehokkuutta ja älykkäiden sekä rasittavaa käyttöä ankarissa olosuhteissa kestävien ratkaisujen tarjoamista. Sähkökäyttöiset karamoottorit tarjoavat traktoreihin muun muassa seuraavia etuja:

  • Joustavan ratkaisun, joka on helppo yhdistää muihin ohjausjärjestelmiin
  • Kestävää liikettä helposti asennettavalla ja huoltovapaalla järjestelmällä
  • Entistä paremmat ja mukavammat työolosuhteet

Pelloilla työskentely tarkoittaa usein pitkiä päiviä traktorin ohjaamossa. Maatalouskoneiden koon kasvaessa tarvitaan turvallisia ratkaisuja, jotka voidaan yhdistää sujuvasti muihin väyläjärjestelmiin. Sähkökäyttöisillä karamoottoreilla liikutetaan traktoreiden peilejä ja ohjaamon astinlautoja, avataan ja suljetaan konepelti sekä säädetään voiman ulosoton nopeutta.

Enemmän älyä ratkaisuihin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla
Nykyaikaiset sähkökäyttöiset karamoottorit pystyvät tarjoamaan tarkan takaisinkytkennän traktorin ohjausjärjestelmään. Sen ansiosta kuljettaja voi valvoa näkymättömissä olevien karamoottoreiden asentoa. LINAKin karamoottoriratkaisut ovat joustavia, ja ne on helppo liittää osaksi useimpia väyläohjausjärjestelmiä ja saumattomaksi osaksi koko konetta.

Yksinkertainen ja huoltovapaa järjestelmä
Sähkökäyttöisten karamoottoreiden etuna on se, etteivät ne tarvitse letkuja, pumppuja tai kompressoreita toimiakseen. Näin ollen niissä ei ole heikkoja kohtia, niitä ei tarvitse huoltaa, ja ne ovat myös erittäin helppoja asentaa. Lisäksi kaikki LINAKin ratkaisut käyvät läpi tiukat kestävyystestit, jotta ne toimivat luotettavasti vaativissakin olosuhteissa ja kalliiden viivästyksien määrä voidaan pitää mahdollisimman pienenä.  

Tarjoa entistä mukavampi työpaikka
Sähkökäyttöisillä karamoottoriratkaisuilla voidaan parantaa traktorin ohjaamon mukavuutta huomattavasti. Karamoottorin ja moottorin ohjausyksikön välissä on vain kaapeli, joten mekaanista yhteyttä ei tarvita. Sen ansiosta koneen melu pysyy ulkopuolella. Sama koskee myös pölyä, kemikaaleja ja ilmavirtaa.

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA36
Lineaariset karamoottoriratkaisut traktoreihin play-icon

Lineaariset karamoottoriratkaisut traktoreihin

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Ratkaisut maatalouskoneisiin

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit auttavat yksinkertaistamaan liikkuvia laitteita ja tekevät eri puolilla maailmaa käytettävistä maatalouskoneista tarkempia ja luotettavampia.

Näytä enemmän

Traktoreihin liittyvät videot

Lue lisää traktoreissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

LINAK® TECHLINE® -divisioonan sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin play-icon

LINAK TECHLINE -segmentin sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä