Ota yhteyttä meihin
Maatalouskoneet

Kylvökoneratkaisut

LINAKin karamoottorit tarjoavat älykkään liikkeen kylvökoneiden säiliöiden kansiin, merkitsimiin ja annosteluyksiköihin.

Kylvökoneet

Optimoi kylvökoneiden toiminta älykkäillä karamoottoreilla

Maataloudessa panostetaan koko ajan enemmän sadon optimointiin sekä hukkaan menevien materiaalien ja energiankulutuksen vähentämiseen. Maaperän laadun indikaattorit auttavat viljelijöitä optimoimaan niin lannoituksen kuin siementen kylvönkin. Kun ne yhdistetään GPS-seurantaan, siementen levitysmäärää voidaan säädellä peltolohkojen mukaisesti. LINAKin karamoottorit tarjoavat kylvökoneisiin useita merkittäviä etuja:

  • Helposti integroitavia älykkäitä karamoottoreita
  • Helpon asennuksen ja hyvin vähäisen huoltotarpeen
  • Kestäviä ja luotettaviksi todettuja ratkaisuja

Tarkkuusmaanviljelyssä tarkoituksena on saavuttaa korkea kustannustehokkuus. Maanviljelijät ovat kartoittaneet tarkasti peltojensa maaperän laadun ja mineraalitasot, joten he tarvitsevat kylvökoneita, jotka pystyvät käsittelemään tätä tietoa ja säätelemään automaattisesti siementen levitystä eri peltolohkoilla. LINAKin karamoottorit tuottavat kylvökoneiden merkitsimissä ja annosteluyksiköissä tarvittavan täsmällisen liikkeen.

Helposti integroitavat älykkäät karamoottorit
Sähkökäyttöisten karamoottoreiden tuottaman tarkan paikkatiedon ansiosta maanviljelijät voivat automatisoida kylvön ja vähentää siementen hukkaan menemisen riskiä. LINAKin karamoottorit on helppo integroida useisiin eri väyläohjausjärjestelmiin, ja niiden takaisinkytkennän ansiosta järjestelmä voi säädellä merkitsimiä ja annosteluyksiköitä täsmällisesti maaperän laadun mukaan.

Ympäristöystävällinen ja huoltovapaa ratkaisu
Sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei ole letkuja, pumppuja tai kompressoreita. Sen ansiosta niiden asennus on nopeaa ja yksinkertaista. Huoltoa ei tarvita, sillä järjestelmässä tarvitaan vain virtajohdot ja tiedonsiirtokaapeli moottorin ohjausyksikköön. Lisäksi sen virrankulutus on vähäinen, koska järjestelmässä ei ole kompressoreita ja pumppuja.

Kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu
LINAKin karamoottoreiden tekniikka perustuu yli 35 vuoden aikana kertyneeseen tietämykseen. Kaikki tuotteet testataan perusteellisesti, jotta ne kestävät varmasti peltojen ankarissa olosuhteissa. Vesi, pöly, täräytykset, iskut ja pitkään jatkuva tärinä kuuluvat LINAKin testiohjelmaan. Koska tuotteemme ovat saaneet tarvittavat sertifioinnit ja hyväksynnät, voimme tarjota asiakkaille karamoottoreita, joilla on pitkä käyttöikä.
 


Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA14
Lineaariset karamoottoriratkaisut kylvökoneisiin play-icon

Lineaariset karamoottoriratkaisut kylvökoneisiin

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Ratkaisut maatalouskoneisiin

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit auttavat yksinkertaistamaan liikkuvia laitteita ja tekevät eri puolilla maailmaa käytettävistä maatalouskoneista tarkempia ja luotettavampia.

Näytä enemmän

Kylvökoneisiin liittyvät videot

Lue lisää kylvökoneissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä