Ota yhteyttä meihin
Energia

Pellettilämmitysjärjestelmät

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit tuottavat tasaisen liikkeen, jonka avulla voidaan poistaa tuhka tehokkaasti ja pitää arinat puhtaana.

Pellettilämmitys

Karamoottoriratkaisut pellettipolttimiin

Hiilineutraalien lämmitysjärjestelmien kysyntä kasvaa, joten asiakkaat ovat nyt kiinnostuneita myös puupelleteistä. Pellettien hinnat ovat laskeneet kaasun ja öljyn tasolle, mikä on tehnyt pellettikattiloista varteenotettavan vaihtoehdon. Kattilat on kuitenkin pidettävä puhtaina ja tuhkat sekä kekäleet on poistettava, jotta puusta saadaan mahdollisimman paljon energiaa. Sähkökäyttöisillä karamoottoriratkaisuilla voidaan lisätä nykyaikaisten kattiloiden arvoa, sillä ne tarjoavat:

  • Puhdasta ja energiatehokasta liikettä
  • Helpon asennuksen ja vähäisen huoltotarpeen
  • Kestävää liikettä, joka on testattu ja sertifioitu kestämään pölyä ja kuumuutta

Pellettilämmityksessä tärkeintä on luotettavuus ja kestävyys. Palotilaan on syötettävä polttoainetta tasaisesti, tuhka on poistettava tulipesästä tuhka-astiaan ja putket on nuohottava. Sähkökäyttöisillä karamoottoreilla voidaan liikuttaa syöttö- ja tuhkaruuveja, luukkuja ja venttiileitä, jolloin kattila pysyy koko ajan toimintakunnossa ja energiantuotanto optimaalisena.

Automatisoi ja pidä pellettipolttimet puhtaana
Älykkäillä karamoottoriratkaisuilla pellettikattilan sisäpuoli pysyy puhtaana. Näin voidaan optimoida energiantuotanto ja pidentää polttimen käyttöikää. Ohjausjärjestelmään yhdistetyillä sähkökäyttöisillä karamoottoreilla voidaan automatisoida lämmitys ja säästää energiaa muihin ratkaisuihin verrattuna.

Tee asennuksesta helppoa ja huollosta tarpeetonta
LINAKin karamoottorit on helppo asentaa. Niissä ei ole pumppuja tai kompressoreita eikä niissä tarvita letkuja – koko järjestelmä on karamoottorin sisällä. Näin ollen niitä ei tarvitse myöskään huoltaa – ei edes virtakatkoksen sattuessa. Älykkäät ratkaisut on varustettu hälyttimillä ja hätätoiminnoilla, jotka varmistavat pellettipolttimen turvallisuuden.

Kestävät ja perusteellisesti testatut ratkaisut
Kuumuus ja pöly kuuluvat väistämättä pellettilämmitysjärjestelmään. Sen vuoksi LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit on perusteellisesti testattu ja sertifioitu kestämään vaativia olosuhteita. Lisäksi koko karamoottoriratkaisu on vedenkestävä, joten se voidaan puhdistaa pyyhkimällä tai pesemällä.

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA14
Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Focus on pellet heating

Puulla lämmittäminen on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina. Kotitalouksia lämmitetään puupelleteillä ja teollisuudessa käytetään pääasiassa haketta.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Energiaratkaisut

LINAK-karamoottorit parantavat energiatehokkuutta tuuliturbiinien ja automaattisten pellettiuunien luukkuja ja kansia avattaessa sekä aurinkopaneeleja käännettäessä.

Näytä enemmän

Pellettilämmitykseen liittyvät videot

Lue lisää pellettilämmityksessä käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä