Energia

Energiaratkaisut

LINAK-karamoottorit parantavat energiatehokkuutta tuuliturbiinien ja automaattisten pellettiuunien luukkuja ja kansia avattaessa sekä aurinkopaneeleja käännettäessä.

Energiaratkaisut

LINAK-karamoottorit parantavat energiatehokkuutta tuuliturbiinien ja automaattisten pellettiuunien luukkuja ja kansia avattaessa sekä aurinkopaneeleja käännettäessä.

Lisää energiatehokkuutta karamoottoriratkaisuilla 

Kasvihuonekaasupäästöjä on alettu vähentää tehokkaammin Pariisin COP21 -kokouksen jälkeen. Ihmiset, järjestöt ja hallitukset eri puolilla maailmaa haluavat lisätä ympäristöystävällistä energiantuotantoa ja minimoida nykyisten energianlähteiden hiilidioksidipäästöt. Sähkökäyttöisten LINAK-karamoottoreiden avulla yrityksesi voi parantaa tuotteidensa energiatehokkuutta ja saada esimerkiksi seuraavat edut:

  • Joustavat, energiaa säästävät ratkaisut, joiden asentaminen on helppoa
  • Ympäristöystävälliset ja huoltovapaat karamoottorit
  • Luotettavat, testatut ja kestävät tuotteet

Energiantuotannossa laitteet ja materiaalit altistuvat kovalle rasitukselle avomerellä, polttavassa auringossa tai pellettiuuneja ympäröivässä pölyssä. Koska puhtaampaa ja hiilidioksidineutraalimpaa energiantuotantoa lisätään, tekniikka kehittyy ja laitteista tulee entistä parempia. LINAK-karamoottoriratkaisut auttavat vähentämään energiahävikkiä tuuliturbiinien luukkuja avattaessa ja jarruja lukittaessa. Niillä voidaan myös kääntää aurinkoa seuraavia paneeleita ja poistaa pellettiuunien kuonaa.

Lisää energiatehokkuutta kaikkiin käyttökohteisiin
Koska sähkökäyttöiset karamoottorit eivät tarvitse pumppuja ja kompressoreja, ne ovat luonnostaan energiatehokkaampia. Niiden energiankulutus on valmiustilassa erittäin pieni, ja niiden kompakti koko tekee niistä erittäin joustavia, joten ne soveltuvat lähes mihin tahansa käyttökohteeseen. Samoista syistä myös LINAK-ratkaisujen asentaminen on erittäin helppoa.

Helpompi toimia ympäristöystävällisesti
On itsestään selvää, että pieni energiankulutus pienentää hiilijalanjälkeä. Karamoottoreissamme ei myöskään esiinny öljyvuotoja – toisin kuin monissa muissa toimilaitteissa. LINAK-ratkaisuissa ei ole letkuja, pumppuja eikä kompressoreja, joten ne eivät vaadi huoltoa, mikä vähentää merkittävästi käyttökatkosten määrää.

Kestäviä, pitkäikäisiä ratkaisuja, joihin voi luottaa
Kaikki LINAK-karamoottorit testataan perusteellisesti jo ennen julkistamista. LINAK-tuotekehityksessä tuotteet testataan kolhujen, iskujen, tärinän, kosteuden, veden, lämpötilanvaihteluiden ja jopa sähkömagneettisen säteilyn varalta. Tämä tekee tuotteistamme luotettavampia, ja siksi voimmekin myöntää niille pitkät kestävyystakuut.

 
LINAK TECHLINE Tutkimus, tuotekehitys ja tuotanto – Kurkistus kulissien taakse play-icon

LINAK TECHLINE Tutkimus, tuotekehitys ja tuotanto – Kurkistus kulissien taakse

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit play-icon

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

LINAKin aurinkovoimapuisto play-icon

LINAKin aurinkovoimapuisto

Tiedostot

Focus on pellet heating

Puulla lämmittäminen on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina. Kotitalouksia lämmitetään puupelleteillä ja teollisuudessa käytetään pääasiassa haketta.

Focus on solar tracking

Tämä tuoteluettelo antaa yleiskuvan aurinkopaneeleihin sopivista karamoottoreista, joiden suunnittelussa LINAK on huomioinut kaikki mahdolliset haasteet.

Focus on wind turbines

Liikettä ja lisämahdollisuuksia tuuliturbiineille. LINAK on yli 15 vuoden ajan tehnyt tiivistä yhteistyötä tuulivoimateollisuuden kanssa ja kehittänyt alan käyttöön korkealaatuisia karamoottorisovelluksia.

Move for the future

Lue IC-karamoottoreiden liikkeen mahdollisuuksista tulevaisuuden käyttökohteissa.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.