Ota yhteyttä meihin
Energia

Tuulivoimaratkaisut

LINAKin älykkäillä karamoottoreilla voidaan avata tuuliturbiinien tarkistusluukkuja, kansia ja voitelujärjestelmiä sekä varmistaa lukkojen, jarrujen ja ilmanvaihtojärjestelmien turvallinen toiminta.

Tuulienergia

Karamoottoriratkaisut parantavat turvallisuutta tuuliturbiineissa

Tuulivoiman kysynnän lisääntyessä ja tuulivoimapuistojen koon kasvaessa huoltohenkilöstön turvallisuuteen ja materiaalien kestävyyteen on panostettava entistä enemmän. Tämä koskee etenkin merituulivoimaloita, joissa materiaalit altistuvat suolalle, vedelle ja valtavalle rasitukselle – ja siitä huolimatta niiden on tarjottava henkilökunnalle turvallinen työympäristö. Mukautettujen älykkäiden karamoottoriratkaisujen etuja ovat:

  • Vahvat ja kestävät karamoottorit, joiden sertifiointi takaa toiminnan ankarissakin olosuhteissa
  • Puhtaat ja vähän huoltoa tarvitsevat ratkaisut, jotka ovat kevyempiä ja vievät vähemmän tilaa kuin muut ratkaisut
  • Älykkyys – mahdollisuus integroida täysin osaksi muita ohjausjärjestelmiä

Tuuliturbiinien valmistajat panostavat ennen kaikkea turvallisuuteen. Suuret tuulivoimalat vaativat kuitenkin suuria investointeja. Sen vuoksi investointien tuottoprosentti ja mahdollisimman lyhyet seisokit ovat tärkeitä niin asiakkaille kuin rahoituslaitoksillekin. Ne molemmat voidaan saavuttaa käyttämällä tuuliturbiineissa älykkäitä karamoottoreita. Niiden avulla voidaan avata huoltoluukkuja, kansia ja voitelujärjestelmiä sekä varmistaa lukkojen, jarrujen ja ilmanvaihtojärjestelmien toiminta.

Karamoottoriratkaisut ankariin olosuhteisiin
LINAKin tuulivoimaloihin tarkoitetut karamoottorit testataan huolellisesti kestämään ankarimpiakin olosuhteita. Suola, vesi, äärilämpötilat sekä kova rasitus otetaan huomioon tuotteiden materiaaleissa ja suunnittelussa.

Helposti asennettava ratkaisu, jonka huoltotarve on vähäinen
Sähkökäyttöisiä karamoottoreita hyödyntävissä ratkaisuissa ei ole letkuja, pumppuja tai kompressoreita, joten niissä ei ole öljyvuotojakaan. Sen ansiosta ne ovat puhtaita ja helppoja asentaa. Paikalleen asennettuina LINAKin karamoottorit vievät muita vastaavia ratkaisuja vähemmän tilaa, ja niiden käyttöiän aikana huoltotarve on hyvin vähäinen.

Mahdollistaa suorituskyvyn tarkkailun ja huoltohenkilökunnan avustamisen
LINAKin karamoottoriratkaisut voidaan mukauttaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, ja ne on suunniteltu toimimaan yhdessä erilaisten ohjausjärjestelmien kanssa. Sen ansiosta turbiinien huoltohenkilöstölle voidaan lähettää ilmoituksia ja hälytyksiä. Kauko-ohjaus parantaa turvallisuutta vielä lisää.

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA36
Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Tiedostot

Focus on wind turbines

Liikettä ja lisämahdollisuuksia tuuliturbiineille. LINAK on yli 15 vuoden ajan tehnyt tiivistä yhteistyötä tuulivoimateollisuuden kanssa ja kehittänyt alan käyttöön korkealaatuisia karamoottorisovelluksia.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Energiaratkaisut

LINAK-karamoottorit parantavat energiatehokkuutta tuuliturbiinien ja automaattisten pellettiuunien luukkuja ja kansia avattaessa sekä aurinkopaneeleja käännettäessä.

Näytä enemmän

Tuulivoimaan liittyvät videot

Lue lisää tuulivoimassa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Inspiroidu katsomalla videoitamme.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä