Ota yhteyttä meihin
Aurinkosuojat

Pergolan rakentaminen

LINAKin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla voidaan toteuttaa automaattinen ja säädettävä aurinkosuoja esimerkiksi terassille tai kahvilaan.

Pergolat

Karamoottoriratkaisut pergolaan

Työmäärän lisääntymisen ja tehokkuusvaatimusten kiristymisen vuoksi myös laadukkaan vapaa-ajan ja rentoutumisen tarve kasvaa jatkuvasti. Pergolan säädön ja varjon luomisen lisäksi sähkökäyttöiset lineaariset karamoottorit tarjoavat myös muita etuja:

  • Puhtaan ja ympäristöystävällisen ratkaisun
  • Helpon asennuksen ja huoltovapaan järjestelmän
  • Luotettavan toiminnan vaativissakin sääolosuhteissa

Olipa tarkoituksena sitten tehdä töitä terassilla tai nauttia vapaa-ajasta ulkona, tilan arvoa lisää mahdollisuus säätää pergolaa auringolta tai sadekuurolta suojautumiseen. LINAKin karamoottorijärjestelmillä voidaan luoda ihanteellisia pergolaratkaisuja niin kotiin kuin ravintoloihin ja kahviloihinkin.

Puhdas ja energiaa säästävä ratkaisu
Sähkökäyttöiset karamoottorit eivät vuoda öljyä tai päästä ilmaan pakokaasuja. Ne ovat lähes äänettömiä, joten vieraat eivät todennäköisesti huomaa niitä lainkaan. Lisäksi LINAKin karamoottorit kuluttavat vain vähän energiaa, joten niiden hiilijalanjälki on erittäin pieni.

Rentoudu ja unohda huoltaminen
Sähkökäyttöisessä ratkaisussa ei ole letkuja, pumppuja tai kompressoreja. Näin ollen järjestelmää ei tarvitse myöskään huoltaa määräajoin, mistä on hyötyä erityisesti siksi, että karamoottorit sijaitsevat usein vaikeasti saavutettavissa paikoissa. LINAKin karamoottorit tarvitsevat vain virta- ja datakaapelit, joilla ne yhdistetään ohjausjärjestelmään. Siinä kaikki! Sen ansiosta ne on erittäin helppo asentaa ja sovittaa lähes mihin tahansa aurinkosuojajärjestelmään – niin automatisoituihin kuin kauko-ohjattuihinkin.

Kestävyyttä vuosikausiksi
LINAKin karamoottorit testataan perusteellisesti niiden kestävyyden varmistamiseksi. Sen ansiosta tuotteidemme käyttöikä on pitkä ja ne tarjoavat luotettavaa suorituskykyä säästä riippumatta. Matalajännitteisinä LINAKin karamoottorit ovat muita ratkaisuja turvallisempia asentajille sekä varjosta nauttiville vieraille.

Näytä enemmän
Bluetooth-järjestelmäratkaisu

Tiedostot

Focus on pergolas

Pergolat tarjoavat suojaa auringonpaisteelta. Lue, miten aurinkosuojajärjestelmiä voi ohjata helposti ja nopeasti LINAK-järjestelmäratkaisuilla.

Focus on building louvres

Sälejärjestelmien avulla rakennuksissa voidaan helposti hallita valon ja lämmön sisääntuloa, jolloin niin sisäilmasto kuin energialuokituskin paranevat.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Aurinkosuojajärjestelmät

LINAK-karamoottorit auttavat vähentämään energiankulutusta ja optimoimaan sisälämpötilan säätämällä sälejärjestelmiä ja pergoloita.

Näytä enemmän

Pergoloihin liittyvät videot

Lue lisää pergoloissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä