Ota yhteyttä meihin
Aurinkosuojat

Aurinkosuojajärjestelmät

LINAK-karamoottorit auttavat vähentämään energiankulutusta ja optimoimaan sisälämpötilan säätämällä sälejärjestelmiä ja pergoloita.

Karamoottoriratkaisut parantavat aurinkosuojia

Yhä useammissa maissa annetaan verohelpotuksia energiansäästöön pyrkiville hankkeille. Tämä kannustaa kiinteistönomistajia etsimään tapoja pienentää energiankulutusta ja hiilijalanjälkeä ilman, että tämä vaikuttaisi sisälämpötilaan. Älykkäiden karamoottoreiden integroinnilla aurinkosuojiin, kuten sälejärjestelmiin ja pergoloihin, on esimerkiksi seuraavat edut:

  • Ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus
  • Helppo asennus; ei huoltoa
  • Saumaton integrointi rakennusten hallintajärjestelmiin

Mukavuudella on merkitystä esimerkiksi toimistorakennuksen lämpötilaa säädettäessä tai älykästä aurinkosuojaa suunniteltaessa. LINAK-karamoottoreilla liike- ja asuintilojen omistajat voivat parantaa vieraidensa tai työntekijöidensä mukavuutta pitämällä aurinkosuojat aina ihanteellisessa kulmassa.

Kustannustehokkuus ja pienemmät hiilidioksidipäästöt
Sähkökäyttöiset karamoottorit kuluttavat vähän energiaa – eikä siinä vielä kaikki, vaan niiden avulla asuin- ja liiketiloihin pääsevää auringonvaloa voidaan säätää automaattisesti kaikkina vuodenaikoina osana rakennuksen ilmastoinnin- ja lämpötilanhallintajärjestelmää. Tämä vähentää kulutusta entisestään ja pienentää samalla hiilijalanjälkeä.

Helposti asennettava, huoltovapaa ratkaisu
Sähkökäyttöisissä karamoottoriratkaisuissa ei ole yleisimpiä heikkouksia eli huoltoa edellyttäviä letkuja, pumppuja ja kompressoreja. Tämä tekee ratkaisuista myös helpompia asentaa. LINAK-karamoottorit voidaan myös toimittaa käyttövalmiina ratkaisuna, jolloin ne pystyy ottamaan helposti käyttöön.

Integroitava älykäs ratkaisu
LINAK-karamoottoriratkaisut voidaan integroida useimpiin ohjausjärjestelmiin. Näin rakennuksen ilmastointi- tai aurinkosuojajärjestelmä voidaan automatisoida lämpötilanvaihteluiden minimoimiseksi ja energian säästämiseksi. Tämä lisää mukavuutta ja suojelee samalla ympäristöä.

Tiedostot

Focus on building louvres

Sälejärjestelmien avulla rakennuksissa voidaan helposti hallita valon ja lämmön sisääntuloa, jolloin niin sisäilmasto kuin energialuokituskin paranevat.

Focus on pergolas

Pergolat tarjoavat suojaa auringonpaisteelta. Lue, miten aurinkosuojajärjestelmiä voi ohjata helposti ja nopeasti LINAK-järjestelmäratkaisuilla.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä