Ota yhteyttä meihin
Aurinkosuojat

Rakennusten säleikköjärjestelmät

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit auttavat parantamaan rakennusten sisäilmaa säätämällä auringonvalon määrää. Tällöin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät kuluttavat vähemmän energiaa.

Säleikköjärjestelmät

Karamoottoriratkaisut rakennusten säleikköjärjestelmiin

Energiansäästöön kiinnitetään entistä enemmän huomiota niin asuin- kuin toimistorakennuksissakin. Sisälle halutaan runsaasti luonnonvaloa ja lasin käyttö rakennuksissa lisääntyy. Jotta mukavuudesta ei tarvitsisi tinkiä ja energiakulut eivät nousisi tarpeettomasti, rakennuksen sisään tulevan valon määrää ja lämpötilaa on pystyttävä säätämään. Sähkökäyttöisillä karamoottoriratkaisuilla voidaan säätää rakennusten sälejärjestelmiä, mutta niiden tarjoamia etuja ovat myös:

  • Helppo asennus ja huoltovapaus
  • Testauksen ja sertifiointien takaama virheetön toiminta joka säässä
  • Matala energiankulutus ja ympäristöystävällisyys

Sisäilman laatu on kuuma puheenaihe kaikkialla. Asiantuntijat suosittelevat lisäämään luonnonvalon määrää työntekijöiden tehokkuuden parantamiseksi, ja ilman laadun on oltava koko ajan optimaalinen. Jotta sisälämpötila pysyisi sopivana, sisäilman kosteutta ja ilmanvaihtoa on pystyttävä säätelemään. Säleikköjärjestelmät ovat korvaamaton osa rakennustekniikkaa, ja älykkäiden karamoottoriratkaisujen avulla niiden säätö on helppoa.

Helppo asentaa eikä tarvitse huoltoa
Sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei ole letkuja, pumppuja tai kompressoreita. Sen vuoksi LINAKin karamoottoreiden asentaminen on helppoa. Ne tarvitsevat toimiakseen vain virtaa ja datakaapelin, jolla ne yhdistetään ilmanvaihdon ohjausjärjestelmään. LINAKin Plug & Play -järjestelmä tekee asennuksesta vieläkin yksinkertaisempaa. LINAKin säleikköjärjestelmäratkaisut eivät myöskään tarvitse huoltoa. Tästä on hyötyä erityisesti sen vuoksi, että sälejärjestelmät sijaitsevat usein vaikeasti saavutettavissa paikoissa.

Karamoottorit toimivat säässä kuin säässä
Lämpötila ja auringonvalo vaihtelevat paljon päivän, viikon ja vuoden aikana. LINAKin karamoottorit on testattu ja sertifioitu toimimaan virheettömästi säästä riippumatta. Sisäänrakennetun ohjaimen (IC)ansiosta karamoottoriratkaisut on helppo yhdistää jo käytössä oleviin ilmanvaihtojärjestelmiin. Näin asiakas voi huolehtia sekä rakennuksen sisä- että ulkopuolesta.

Ympäristöystävälliset ratkaisut säästävät rahaa
LINAKin karamoottorit käyttävät muihin ratkaisuihin verrattuna vähän energiaa. Rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmään yhdistetyt sähkökäyttöiset karamoottorit tasaavat lämpötilaa ja optimoivat työtehokkuuden rakennuksen sisällä – ja lisäksi ne vähentävät virrankulutusta huomattavasti ja pienentävät näin rakennuksen hiilijalanjälkeä. 

Näytä enemmän
Bluetooth-järjestelmäratkaisu

Tiedostot

Focus on building louvres

Sälejärjestelmien avulla rakennuksissa voidaan helposti hallita valon ja lämmön sisääntuloa, jolloin niin sisäilmasto kuin energialuokituskin paranevat.

Focus on pergolas

Pergolat tarjoavat suojaa auringonpaisteelta. Lue, miten aurinkosuojajärjestelmiä voi ohjata helposti ja nopeasti LINAK-järjestelmäratkaisuilla.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Aurinkosuojajärjestelmät

LINAK-karamoottorit auttavat vähentämään energiankulutusta ja optimoimaan sisälämpötilan säätämällä sälejärjestelmiä ja pergoloita.

Näytä enemmän

Säleikköjärjestelmiin liittyvät videot

Lue lisää säleikköjärjestelmissä käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä