Karamoottorit

LA34

Kompaktisti muotoiltu, voimakas lineaarinen karamoottori (10 000 N työntö / 4 000 N veto). Valmistettu osittain kevyestä komposiittimateriaalista. Soveltuu hyvin sekä terveydenhuollon että teollisuuden sovelluksiin.

LA34

LA34 on huipputekninen karamoottori, jonka työntövoima on innovatiivisen rakenteen ansiosta jopa 10 000 N nopeudella 5 mm/s ja virrankulutus noin 7 A.

Voimakas LA34-karamoottori on valmistettu kevyestä komposiittimateriaalista.

Kompakti muotoilu, erinomainen suorituskyky ja lukuisten turvaominaisuuksien ansiosta LA34 sopii hyvin erilaisiin terveydenhoitoalan ja teollisuuden sovelluksiin.

Karamoottori LA34 24V on hyväksytty standardien IEC 60601-1, ANSI/AAMI ES60601-1 ja CAN/CSA-22.2 nro 60601-1 mukaisesti.

LA34-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.