Ota yhteyttä meihin
Teollisuusautomaatio

Elintarvikeautomaatio

LINAKin karamoottoriratkaisut parantavat työpöytien ergonomiaa, ja niiden avulla teollisissa keittiöissä voidaan kallistaa ja avata keittoastioiden, astianpesukoneiden ja suurten paistinpannujen kansia.

Elintarvikeautomaatio

Suurtalouskeittiöiden turvalliset karamoottoriratkaisut

Ergonomiseen suunnitteluun panostetaan koko ajan enemmän, eikä se ole enää toimistotyöntekijöiden yksinoikeus. Tuntikausien jatkuva seisaaltaan työskentely suurtalouskeittiössä, jossa työtehtävät ovat usein itseään toistavia, on uuvuttavaa vahvimmillekin kokeille. Keittiön pöytiin ja sovelluksiin sisäänrakennetut sähkökäyttöiset karamoottorit parantavat työympäristöä monin eri tavoin:

  • Luotettavat karamoottoriratkaisut parantavat turvallisuutta
  • Karamoottorit ovat helposti asennettavia, puhtaita ja kustannustehokkaita
  • Ratkaisumme ovat joustavia ja sovitettavissa valmistajien tarpeisiin

Turvallisuus on etusijalla nykyaikaisissa suurtalouskeittiöissä, joissa on niin kiehuvia kattiloita, kuumia paistinpannuja, rasvaisia kahvoja kuin liukkaita lattioitakin. Työtason säätäminen ergonomian kannalta sopivalle korkeudelle on yhtä tärkeää kuin karamoottorin käyttäminen kuumien, märkien tai painavien sovellusten kallistukseen ja nostoon. LINAKin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla voidaan turvallisesti nostaa kiehuvien astioiden kansia, sulkea vatkainten kannet sekä laskea astiat rasvakeittimiin.

Luotettava liike parantaa keittiöhenkilökunnan turvallisuutta
LINAKin karamoottorit testataan perusteellisesti, minkä ansiosta ne toimivat virheettömästi ankarissakin olosuhteissa. Karamoottorit toimivat, vaikka ne altistuisivat vaihteleville lämpötiloille, jatkuvalle tärinälle, iskuille ja täräytyksille. Ja työpäivän päätteeksi ne voivat hoitaa vielä pakolliset tiskitkin. 

Säästöä energia- ja huoltokuluissa
Nykyaikaiset sähkökäyttöiset karamoottorit käyttävät virtaa ainoastaan liikkuessaan. Sähkökäyttöisten karamoottoreiden valmiustilan virrankulutus on lähellä nollaa, ja koska niissä ei tarvita paineilma- ja hydraulipumppuja, kompressoreita tai letkuja, ne ovat myös muita ratkaisuja huomattavasti helpompia asentaa. LINAKin karamoottorit eivät myöskään vuoda öljyä tai muita saastuttavia aineita, ja samasta syystä ne eivät myöskään tarvitse huoltoa.

Joustava ratkaisu, joka sopii täydellisesti sovellukseesi
Kaikki keittiöt ovat erilaisia. Niiden koot ja toiminnot vaihtelevat, ja usein LINAKin karamoottoriratkaisut mukautetaan elintarvikesovelluksia varten yhteistyössä valmistajien kanssa. Maailmanlaajuisen verkoston ansiosta LINAKin tuki ja tuotteet ovat aina lähellä.
Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA31
LINAKin karamoottoriratkaisut – täydellinen liike teollisuusautomaation käyttökohteisiin play-icon

LINAKin karamoottoriratkaisut – täydellinen liike teollisuusautomaation käyttökohteisiin

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on food and beverage

LINAKin ruostumattomien karamoottoreiden avulla voidaan panostaa niin elintarviketurvallisuuteen kuin ergonomiaankin.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Teollisuusautomaatioratkaisut

LINAK-karamoottorit tuovat nykyaikaiseen teollisuusautomaatioon älykkäät liikkeet, täsmälliset säädöt ja tarkat lastausominaisuudet.

Näytä enemmän

Elintarviketeollisuuden automaatioon liittyvät videot

Lue lisää elintarviketeollisuuden automaatiossa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä