Ota yhteyttä meihin
Teollisuusautomaatio

Teollisuusautomaatioratkaisut

LINAK-karamoottorit tuovat nykyaikaiseen teollisuusautomaatioon älykkäät liikkeet, täsmälliset säädöt ja tarkat lastausominaisuudet.

Karamoottoriratkaisut teollisuusautomaatioon

Tehokkuuden parantaminen on modernin teollisuustuotannon tärkeimpiä avainsanoja. Yritykset etsivät uusia tapoja optimoida tuotantonsa ja vähentää energiankulutusta. Samalla sekä lainsäädäntö että ammattiliitot vaativat työntekijöille ergonomisesti parempia olosuhteita sairauksien ja vammojen sekä niistä johtuvien poissaolojen vähentämiseksi. Älykkäiden sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen avulla tämä on helppo saavuttaa, kun

  • siirrytään käyttämään vähän kuluttavia huoltovapaita sähkökäyttöisiä karamoottoreita
  • valitaan älykäs karamoottori, joka on testattu kestämään vaikeitakin olosuhteita
  • käytetään helposti asennettavia mukautettuja ratkaisuja, jotka parantavat ergonomiaa.

Valmistipa yrityksesi sitten juotosuuneja, pakkaus- tai hitsauslaitteita, tekstiilikoneita, tangonsyöttölaitteita tai liukuhihnoja, sähkökäyttöiset karamoottorimme voivat parantaa laitteitanne. LINAK®-karamoottoriratkaisut auttavat esimerkiksi säätämään korkeutta ja lastaamaan materiaalit tarkasti. Ne myös sopeutuvat nopeasti koonmuutoksiin. Nämä ominaisuudet parantavat työntekijöiden ergonomiaa ja pitävät kustannukset alhaisina.

Säästöjä energiankulutuksessa ja huoltokustannuksissa
LINAK-ratkaisuissa ei käytetä lainkaan letkuja, pumppuja tai kompressoreja – toisin kuin monissa muissa toimilaitejärjestelmissä. Näin öljyvuotoja ei satu, huoltoa ei tarvita, tuotantokatkoksia tapahtuu mahdollisimman vähän ja karamoottorin käyttöikä on tavallista pidempi. Lisäksi LINAK-karamoottorien energiankulutus valmiustilassa on lähes nolla, joten ne ovat erittäin kustannustehokas vaihtoehto.

Kestävät, älykkäät karamoottoriratkaisut
LINAK-karamoottorit testataan perusteellisesti ennen myynnin aloittamista. Ne on suunniteltu toimimaan rankimmissakin olosuhteissa ja sietämään pesua ilman, että niiden sisäinen elektroniikka vaurioituisi. Tämä on erittäin tärkeää, sillä näin vältetään aikaa vievät laiterikot ja suojataan työntekijät.

Helppo asennus ja parempi ergonomia
Sähkökäyttöiset karamoottorit on helppo asentaa, koska niihin tarvitaan vain virtajohto ja signaalikaapeli, jolla järjestelmä liitetään teollisuuskoneeseen. LINAK-ratkaisut voidaan mukauttaa lähes mihin tahansa teollisuuskoneeseen, ja ne voidaan liittää helposti miltei kaikkiin olemassa oleviin ohjausjärjestelmiin. Ne auttavat siis parantamaan ergonomiaa mitä moninaisimmissa käyttökohteissa.

LINAKin karamoottoriratkaisut – täydellinen liike teollisuusautomaation käyttökohteisiin play-icon

LINAKin karamoottoriratkaisut – täydellinen liike teollisuusautomaation käyttökohteisiin

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä