Ota yhteyttä meihin
Teollisuusautomaatio

Järjestelmät juotosuuneihin

LINAKin karamoottorijärjestelmillä voidaan liikuttaa juotosuunien kupuja ja luukkuja kuuman ilman tuulettamiseksi, jolloin työntekijöiden turvallisuus paranee.

Juotosuunit

Karamoottorit lisäävät uunien turvallisuutta

Kuluttajat ympäri maailman vaativat tuottajia panostamaan turvallisuuteen. Heidän on kyettävä takamaan työntekijöiden turvallisuus tuotteiden laadusta tinkimättä. Lisäksi kustannukset on pidettävä kurissa ja tehokkuus korkeana. Sähkökäyttöisillä lineaarisilla karamoottoreilla kaikki edellä mainittu voidaan saavuttaa.

  • Älykkäät karamoottorit pystyvät valvomaan ja hallitsemaan liikkuvia osia
  • Puhdas ratkaisu, jossa ei ole öljyvuotoja
  • Kustannustehokas ja yksinkertainen asennus, joka ei kaipaa huoltoa

Käytön aikana lämpötila juotosuunien sisällä voi kohota 200 asteeseen muutamassa minuutissa. Tällöin riskinä on uunin sisällä olevien materiaalien ylikuumeneminen sekä uunia käyttävien työntekijöiden terveyden vaarantuminen. Sähkökäyttöisillä lineaarisilla karamoottoreilla voidaan turvallisesti avata ja sulkea uunin kupuja sekä ilmanvaihtoluukkuja. Lisäksi ne antavat uunin käyttäjille tärkeää tietoa.

Paranna turvallisuutta älykkäillä karamoottoreilla
Takaisinkytkennällä varustetut karamoottorit mahdollistavat järjestelmän hallinnan – myös sähkökatkojen aikana, sillä jarrut ja itsepidättyvyystoiminnot pitävät kuvun paikallaan. Kyse on erityisesti käyttäjän turvallisuudesta. Älykkäät karamoottoriratkaisut parantavat kuitenkin myös laatua ja tehokkuutta, sillä niiden avulla voidaan säätää ilmanvaihtoa ja uunin lämpötilaa. 

Yksinkertainen ja puhdas järjestelmä
LINAKin karamoottoriratkaisut ovat helppoja asentaa ja ne voidaan yhdistää muihin ohjausjärjestelmiin. Sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei ole myöskään letkuja, pumppuja tai kompressoreita. Sen ansiosta järjestelmä on puhdas eikä vuoda öljyä.

Paranna kustannustehokkuutta ja vähennä huoltojen määrää
Sähkökäyttöiset karamoottorit eivät tarvitse huoltoa edes ankarissa olosuhteissa toimiessaan. Ne käyttävät muita ratkaisuja vähemmän energiaa ja parantavat tehokkuutta. Lisäksi karamoottoreiden rinnakkaiskäytöllä voidaan estää kuvun jumittuminen ja vääntyminen, jolloin uuni pysyy toimintakuntoisena.
Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA31
LINAKin karamoottoriratkaisut – täydellinen liike teollisuusautomaation käyttökohteisiin play-icon

LINAKin karamoottoriratkaisut – täydellinen liike teollisuusautomaation käyttökohteisiin

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Teollisuusautomaatioratkaisut

LINAK-karamoottorit tuovat nykyaikaiseen teollisuusautomaatioon älykkäät liikkeet, täsmälliset säädöt ja tarkat lastausominaisuudet.

Näytä enemmän

Juotosuuneihin liittyvät videot

Lue lisää juotosuuneissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä