Ota yhteyttä meihin
Teollisuusautomaatio

Tekstiilikoneratkaisut

LINAKin karamoottorit mahdollistavat tekstiilikoneiden ylänauhanpitimien tarkkailun ja täsmällisen kohdistuksen sekä kankaan tarkan pinoamisen.

Tekstiilikoneet

Tarkat karamoottoriratkaisut tekstiilikoneisiin

Tekstiiliteollisuuden viime aikojen haasteena on ollut kustannustehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden yhdistäminen. Laitevalmistajat haluavat sekä minimoida seisokkiajan että tarjota ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Sähkökäyttöiset karamoottorit tarjoavat tekstiilikonesovelluksiin lukuisia etuja:

  • Kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen liikkeen 
  • Älykkäitä ja helposti asennettavia ratkaisuja
  • Luotettavaksi todetun karamoottoriteknologian

Tekstiilituotannon energiankulutusta rajoittavien säännösten vuoksi yritykset pyrkivät optimoimaan toimintaansa tehokkuudesta tinkimättä. Sen vuoksi tarvitaan sähkökäyttöisten karamoottoreiden kaltaisia uutta teknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja. LINAKin ratkaisut auttavat saavuttamaan tavoitteet tarjoamalla älykästä liikettä ylänauhanpitimiin sekä kankaan tarkkaan pinoamiseen.

Säästä energiaa ja rahaa energiapiheillä karamoottoreilla
Sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei tarvita pumppuja tai kompressoreita. Sen ansiosta niiden valmiustilan virrankulutus on huomattavasti muita ratkaisuja pienempi – ja joissakin sähkökäyttöisissä karamoottoreissa se on lähes nolla. Lisäksi ne ovat yleensä muita järjestelmiä energiatehokkaampia, ja koska letkuja ei ole, huoltoa ei juurikaan tarvita, joten seisokkien määrä vähenee merkittävästi.

Paranna koneiden toimintaa karamoottorien takaisinkytkennän avulla
LINAKin ratkaisut on helppo yhdistää väyläohjausjärjestelmiin. Sen ansiosta ylänauhanpidinten, leikkureiden ynnä muiden korkeutta ja asemaa voidaan tarkkailla ja säätää tarkasti kauko-ohjaimella tai ohjelmistoilla. Kompaktin kokonsa ansiosta ratkaisu on myös helppo asentaa.

Valitse luotettaviksi havaitut ratkaisut, joiden käyttöikä on pitkä
Kaikki LINAKin karamoottorit testataan perusteellisesti ennen niiden lanseerausta. Testeissä ne altistetaan iskuille, täräytyksille, jatkuvalle tärinälle, lämpötilanvaihteluille sekä vedelle ja puhdistusaineille. Vuosikausien kokemuksen ansiosta LINAKin ratkaisujen käyttöikä on pitkä ulkoisista olosuhteista riippumatta.
Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA12
LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit - Kustannustehokas ja erittäin tarkka liike tekstiilikoneisiin play-icon

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit - kustannustehokas ja erittäin tarkka liike tekstiilikoneisiin

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Teollisuusautomaatioratkaisut

LINAK-karamoottorit tuovat nykyaikaiseen teollisuusautomaatioon älykkäät liikkeet, täsmälliset säädöt ja tarkat lastausominaisuudet.

Näytä enemmän

Tekstiilikoneisiin liittyvät videot

Lue lisää tekstiilikoneissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä