Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

LC1 DESKLINE

Voimakas kolmiosainen nostopilari on erinomainen vaihtoehto ergonomiseen korkeudensäätöön suurta nostovoimaa ja vakautta edellyttävissä käyttökohteissa, kuten valvontapöydissä, teollisissa työpisteissä ja -penkeissä sekä kokoonpano- ja työpöydissä. Nostopilarin kolmella sivulla olevat lohenpyrstöurat helpottavat esimerkiksi räätälöidyn kotelon asentamista.

LC1 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä nostopilarina, kahden, kolmen tai neljän pilarin rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä (multi-parallel) jopa 16 rinnakkaispilarilla. LC1 on yhteensopiva ja hyväksytty käytettäväksi CBD6S-ohjausyksikön kanssa. Nostopilarille on saatavilla myös valinnainen päätylevysetti ja asennuskiinnikkeet, jotka tuovat joustavuutta laitteiden suunnitteluun.

Esimakua – LC1 DESKLINE – videokuva play-icon

LC1 DESKLINE – voimaa, johon voi luottaa

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

LC1 DESKLINE

LC1 DESKLINE® on kolmiosainen alumiininen nostopilari, joka on ihanteellinen suurta nostovoimaa, lujatekoisuutta ja vakautta vaativien laitteiden korkeudensäätöön. Pilarin kolmiosainen rakenne ja lyhyt asennusmitta yhdessä pitkän iskunpituuden kanssa tuovat käyttökohteisiin ergonomista joustavuutta.

Nostopilari LC1 soveltuu ihanteellisesti ohjaamopöytiin, teollisuuden työpisteisiin, työpisteisiin ja -penkkeihin sekä kokoonpano- ja työpöytiin. LC1-nostopilarin ulkoprofiilissa on urat kolmella sivulla, mikä helpottaa esimerkiksi poikittaispalkin tai räätälöidyn kotelon asentamista. Nostopilarille on saatavilla myös asennusta ja integrointia helpottava valinnainen päätylevysetti.

LC1-järjestelmää ohjataan DESKLINE-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaiskäytön ja pitää melutason alhaisena. LC1 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä nostopilarina, kahden, kolmen tai neljän pilarin rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä (multi-parallel) jopa 16 rinnakkaispilarilla. Desk Sensor™ 1 -törmäyssuojamoduuli voidaan liittää ohjausyksikköön laitteen vaurioitumisen ja muiden materiaalivahinkojen ehkäisemiseksi tilanteissa, joissa laitteen nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
LC1 DESKLINE -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

DL2 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

Focus on marine

Karamoottoreistamme, pilareistamme ja ohjaimistamme voi rakentaa kaikenlaisiin veneisiin sopivat liikeratkaisut.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä