Ota yhteyttä meihin
Säädettäviä ohjaus- ja valvomopöytiä valvomotiloissa

Ratkaisut valvomopöytiin

LINAK toimittaa voimakkaita nostopilareita ohjaus- ja valvomopöytiin, joiden luotettava toiminta on ensiarvoisen tärkeää kaikkina vuorokaudenaikoina.

Voimaa, johon voi luottaa. Nostopilarit valvomopöytiin

Valvomoissa toimintoja keskitetään yhä useammin dataverkkojen avulla. Parhaiden mahdollisten ergonomisten valvomopöytien ja työpisteiden suunnittelu eri projektien tarpeisiin edellyttää, että nostopilarien iskunpituus on riittävän suuri kaikenkokoisille käyttäjille. Lisäksi nostopilarien on oltava kestäviä, ja niiden nostovoiman on oltava riittävä painavimpienkin valvomopöytien nostamiseen luotettavasti päivästä ja vuodesta toiseen. Voimakkaiden LINAK®-nostopilarien etuja yrityksellesi ovat esimerkiksi seuraavat:

  • Korkea nostokyky, pitkä käyttöikä ja erinomainen suorituskyky suurellakin kuormalla
  • Optimoitu asennusmitta-iskunpituus -suhde, joka tuo maksimaalisen ergonomisen joustavuuden
  • Suunnittelun joustavuus – helppo asennus ja vaivaton integrointi järjestelmiin
  • Sujuva rinnakkaiskäyttö ja hiljainen käyttöääni
  • Nostopilarien kestävyys ja luotettava toiminta on testattu perusteellisesti

Valvontakeskukset: luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää
Näitä tuotteitamme käytetään useissa kriittisen tärkeissä kohteissa, kuten lennonjohtotorneissa, hälytys- ja pelastuskeskuksissa, puolustusvoimissa, poliisissa, liikenteenvalvonnassa, sähköverkkojen valvomoissa, teollisuuden käyttökohteissa ja jopa avaruustutkimusvalvomoissa. Tällaisissa käyttökohteissa ratkaisujen on yksinkertaisesti pakko olla luotettavia. Asiakkaiden on voitava luottaa siihen, että ohjauspöytien ja työpisteiden valmistajat käyttävät vain parhaita komponentteja. LINAKin tarjoamaan laatuun voi luottaa aina.

Ergonominen muotoilu parantaa tarkkuutta
Kriittisen tärkeissä ympärivuorokautisissa valvomoissa työskentelevät tarvitsevat joustavia ergonomisia ratkaisuja, jotka on helppo mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin. Työntekijöiden pitäminen valppaina, terveinä ja tarkkaavaisina on ensiarvoisen tärkeää, sillä toiminta riippuu viime kädessä heistä. LINAK-nostopilarit on suunniteltu kaikenkokoisille käyttäjille, ja niiden on ergonomiasyistä pystyttävä nostamaan raskaimpiakin ohjauspöytiä ja työpisteitä luotettavasti kerrasta toiseen.

Laatu vaikuttaa valmistajan maineeseen
Ohjaus- ja valvomopöytien valmistajana yrityksesi liiketoiminta perustuu luottamukseen ja maineeseen. Valmistajan maine on ensiarvoisen tärkeää vaativia tehtäviä hoitaville asiakkaille. LINAK-nostopilarit on suunniteltu kestämään. Näin varmistamme tuotteidemme pitkän käyttöiän, ja kun tuote on kestävä, sitä ei myöskään tarvitse huoltaa.

Vahva kumppani, jolta saa tukea
LINAKin ratkaisujen avulla valmistajat voivat kehittää täysin luotettavia ja ergonomisia ohjauspöytiä, jotka toimivat päivästä ja vuodesta toiseen erittäin vaativissakin ympäristöissä. LINAK-nostopilarit on suunniteltu kestämään. Näin varmistamme tuotteidemme pitkän käyttöiän, ja kun tuote on kestävä, sitä ei myöskään tarvitse huoltaa.

Kriittisen tärkeisiin käyttökohteisiin ratkaisuja valmistavat asiakkaamme tietävät, että LINAK on vahva kumppani, jolta saa tukea. Koska jokaisen nostopilarimme taustalla on koko LINAK-brändin vahva tuki, niiden toimintaan voi luottaa. LINAKilla on yli 30 vuoden kokemus sähkökäyttöisten nostopilarien kehittämisestä, joten meiltä voi odottaa ammattitaitoista palvelua ja tuotesuunnittelua. Maailmanlaajuisen verkostonsa ansiosta LINAK toimii aina asiakkaidensa lähellä ja jakaa näille mielellään myös markkinatuntemustaan.

Esimakua – LC1 DESKLINE – videokuva play-icon

LC1 DESKLINE – voimaa, johon voi luottaa

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä