Ota yhteyttä meihin
Valvomopöydät

Valvomopöydät

LINAK-nostopilarit tuovat raskaimpiinkin ohjaus- ja valvomopöytiin kaiken sujuviin säätötoimintoihin tarvittavan nostovoiman ja nopeuden – sekä laatua, johon voi luottaa. Tämän ihanteellisen järjestelmäratkaisun avulla yrityksesi voi tuoda suunnitteluunsa joustavuutta ja ratkaisuihinsa ergonomiaa vaativissakin käyttökohteissa.

Neljällä LINAK LC1 -nostopilarilla varustettu voimakas valvomopöytä

Nostovoimaa, joustavuutta ja ergonomiaa valvomopöytiin

Kun kehitetään asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja kriittisen tärkeisiin ohjaamoihin ja valvomoihin, ratkaisujen on oltava kestäviä. Tällöin tarvitaan säädettävä nostojärjestelmä, joka on sekä joustavasti integroitavissa että luotettava vaativimmissakin ympäristöissä. Sähkökäyttöisten lineaaristen LINAK®-karamoottorijärjestelmien avulla valmistajat voivat saada etumatkaa omalla alallaan, sillä järjestelmillämme on esimerkiksi seuraavat edut:

  • Perusteellisesti testatut ja luotettavat voimakkaat nostopilarit
  • Joustavat ja helposti integroitavat järjestelmät – LINAK Plug & Play™
  • Paikalliset kumppanuudet ja läsnäolo sekä kansainvälinen kokemus

Kriittisen tärkeissä ympärivuorokautisissa valvomoissa työskentelevät tarvitsevat joustavia ergonomisia ratkaisuja, jotka voidaan mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin. Työntekijöiden pitäminen valppaina, terveinä ja tarkkaavaisina on ensiarvoisen tärkeää.

Kriittisen tärkeisiin ympäristöihin – kuten öljyn- ja kaasuntuotantoon, puolustusvoimille, poliisille, sähköverkkojen valvontaan, teollisuuteen ja avaruustutkimukseen – kehitettyjen ratkaisujen on oltava paitsi ergonomisia, myös luotettavia.

Testattua luotettavuutta
Kriittisen tärkeissä käyttökohteissa, kuten hätäkeskusten valvomopöydissä, lennonjohdon ohjauspöydissä sekä muissa valvomo- ja ohjauspöydissä ja työpisteissä virheitä ei yksinkertaisesti sallita. Siksi LINAK testaakin kaikki tuotteensa kattavasti ennen niiden lähettämistä tehtaalta. Näin ollen yrityksesi voi olla varma, että sen tilaamat nostopilarit on testattu ja suunniteltu kestämään. Luotettavuus on yrityksesi maineen perusta, ja LINAK-nostopilarit auttavat säilyttämään tuon maineen.

Joustavuus helpottaa suunnittelua
Koska kaikki LINAK-tuotteet toimivat Plug & Play -periaatteella, ne ovat aina keskenään yhteensopivia ja toimivat erinomaisesti yhdessä. Tämä helpottaa korkeussäädettävien sähkökäyttöisten lineaaristen LINAK-nostojärjestelmien integrointia valvomopöytiin, lähetyskonsoleihin, valvomojen työpisteisiin ja muihin vastaavanlaisiin kohteisiin.

LINAK-nostopilarijärjestelmät soveltuvat käytettäviksi yksittäisinä nostopilareina, kahden, kolmen tai neljän pilarin rinnakkaisjärjestelminä tai moniajojärjestelminä (multi-parallel) jopa 16°rinnakkaispilarilla. Tästä syystä LINAK-nostopilarit voidaan sisällyttää joustavasti yrityksesi tuotteisiin suorituskyvystä tinkimättä. Tasaisia, ergonomisia, tarkkoja ja meluttomia säätötoimintoja tarjoavat nostopilarimme parantavat merkittävästi laitteiden käyttökokemusta. Ja niiden nostovoimaan voi luottaa.

Vahva kumppani, jolta saa tukea
Yrityksesi asiakkaat luottavat brändiinne, ja yrityksesi voi puolestaan luottaa siihen, että LINAK toimittaa luotettavia, voimakkaita ja ergonomisia ratkaisuja, jotka toimivat moitteettomasti ja suojaavat yrityksesi tarkoin vaalittua mainetta. LINAK on kehittänyt sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottorijärjestelmiä jo yli 30 vuotta, ja kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluu useita ratkaisuja ohjaamopöytiin. Kumppanuus LINAKin kanssa tuo yrityksellesi huippuluokan tukipalvelut ja teollisuudessa totuttua korkeaa laatua. Meillä on tytäryhtiöitä 30 maassa, joten tunnemme paikalliset markkinat, puhumme paikallista kieltä ja autamme yritystäsi pysymään ajan tasalla ja kilpailukykyisenä kansainväliseen kokemukseen perustuvan asiantuntemuksemme avulla. Ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön..

Näytä enemmän
Säädettäviä ergonomisia ja voimakkaita valvomo- ja ohjauspöytiä käyttävä valvomo
Esimakua – LC1 DESKLINE – videokuva play-icon

LC1 DESKLINE – voimaa, johon voi luottaa

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Ratkaisut valvomopöytiin

LINAK toimittaa voimakkaita nostopilareita ohjaus- ja valvomopöytiin, joiden luotettava toiminta on ensiarvoisen tärkeää kaikkina vuorokaudenaikoina.

Näytä enemmän

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä