Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

LINAK 5-year Warranty

5 vuoden takuusta kertova logomme korostaa haluamme olla luotettava kumppani ja vakuuttaa valmistajille ja loppukäyttäjille, että he voivat luottaa LINAK-tuotteiden virheettömään toimintaan.

5 vuoden takuu – teknologia ja trendit

Karamoottoriratkaisut 5 vuoden takuulla
LINAKille korkea laatu on kunnia-asia. Vain täydellinen on kyllin hyvä meille, eikä asiakkaidemmekaan tulisi tyytyä vähempään. Osoittaaksemme luottamuksemme tuotteisiimme tarjoamme 5 vuoden takuun kaikille DESKLINE®-tuotteille*, joita käytetään esimerkiksi keittiöissä, työpöydissä ja työpisteissä.

Tämä tarkoittaa sitä, että LINAK takaa 60 kuukauden ajan DESKLINE-tuotteiden valmistuksesta, että ne vastaavat tuoteselosteita eikä niissä ilmene materiaali- tai valmistusvirheitä käytön ja huollon yhteydessä. Akuilla on vain 12 kuukauden takuu.

Yrityksesi ei kuitenkaan todennäköisesti koskaan joudu turvautumaan takuuseemme. Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti, ja viallisten osien osuutta kuvaava lukumme (DPPM, defective parts per million) on poikkeuksellisen alhainen. Se on luonnollinen seuraus siitä, että käytämme vain laadukkaita komponentteja korkealaatuisissa tuotantolaitoksissamme, joissa työskentelee ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö.

Olemme tehneet 5 vuoden takuusta vakiokäytännön – mutta odotamme yrityksesi valitseman LINAK-ratkaisun tai -järjestelmän ylittävän tämän rajapyykin selvästi.

* Ei koske akkuja, joilla on 12 kuukauden takuu.

Tiedostot

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä