Ota yhteyttä meihin
Keittiöt

Säädettävät liesituulettimet

LINAKin karamoottorijärjestelmien avulla voidaan säätää keittiötasosta nousevia liesituulettimia ja piilottaa ne, kun niitä ei tarvita.

Liesituulettimet

Karamoottoriratkaisut säädettäviin liesituulettimiin

Yhä useammissa kodeissa keittiö yhdistetään ruokailutilaan tai olohuoneeseen. Trendin vuoksi tarvitaan entistä joustavampia ratkaisuja kodin sydämessä olevaan huoneeseen. Toimintojen määrän kasvaessa tilankäyttö on mietittävä tarkasti. Tilaa säästyy, kun tasosta nousevaa liesituuletinta liikutetaan LINAKin karamoottoreilla, minkä lisäksi ne tarjoavat myös muita arvokkaita etuja:

  • Luotettavan ja hiljaisen ratkaisun
  • Ainutlaatuisen ja helposti integroitavan liikesovelluksen
  • Globaalin kumppanin, jolla on laaja kokemus

Nykyaikaisessa keittiössä yhdistyvät estetiikka ja toiminnallisuus. Trendinä on luoda avoin tila, jossa on tilaa niin ruoan valmistamiselle ja ruokailulle kuin olohuoneenkin toiminnoille. Tilankäyttöä voidaan tehostaa esimerkiksi piilottamalla liesituuletin keittiön pöytätasoon silloin, kun se ei ole käytössä. LINAKin karamoottorijärjestelmien avulla valmistajat voivat tarjota tällaisia tasosta nousevia liesituuletinratkaisuja.

Kestävät ja hiljaiset karamoottorit, joihin voit luottaa
LINAKin lineaariset karamoottorit ovat tyylikkäitä, kompakteja ja lähes äänettömiä, mutta sen lisäksi ne ovat myös uskomattoman kestäviä. Kaikki tuotteemme testataan perusteellisesti ennen niiden julkaisua. Se varmistaa sovelluksesi pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen.

Luo ainutlaatuinen ja helposti integroitava ratkaisu
Keittiön liikkuvat sovellukset, joiden avulla käyttäjät voivat säätää kalusteita ja optimoida ergonomiaa, ovat täysin uusi konsepti. Helpolla ja intuitiivisella ohjauksella varustetun tasosta nousevan liesituulettimen ansiosta proaktiivinen valmistaja saa varmasti etumatkaa kilpailijoihin nähden. LINAKin ratkaisut on erittäin helppo integroida – eivätkä ne häiritse keittiön tai pöydän ulkoasua. Näin syntyy innovatiivinen keittiö, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja muotoilu.

Uusia ratkaisuja globaalin ja kokeneen kumppanin kanssa
LINAK on kehittänyt jo yli 30 vuoden ajan sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoreita, ja organisaatiomme kasvaessa olemme perustaneet tytäryhtiöitä ympäri maailmaa. Kun valitset LINAKin kumppaniksi, pääset hyötymään yrityksemme huippuluokan tietämyksestä ja kattavasta markkinatuntemuksesta.

Näytä enemmän
Liesituuletinjärjestelmä

Tiedostot

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Ratkaisut keittiöihin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä säädetään työtasojen ja pöytien korkeutta sekä modernien keittiöiden liesituulettimia ja hyllyjä.

Näytä enemmän

Liesituulettimiin liittyvät videot

Lue lisää liesituulettimissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Inspiroidu katsomalla videoitamme.

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation play-icon

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä