Nostopilarit

DL6

Kolmiosainen nostopilari, jonka kompakti moottorikotelo on lähes kokonaan piilossa pöytärakenteessa. Erittäin lujatekoinen ja yhteensopiva useiden pöytämallien kanssa. LINAK PIEZO -törmäyssuoja saatavana valinnaisena.

DL PLUS – pelkistettyä muotoilua nostopilareihin play-icon

DL PLUS: pelkistettyä muotoilua nostopilareihin

DL6

DESKLIFT™ DL6 on kompakti kolmiosainen nostopilari, joka soveltuu mitä erilaisimpiin pöytäratkaisuihin sekä teollisuus- että toimistokäytössä.

Pilarin kolmiosaisen rakenteen ansiosta sen asennusmitta on lyhyt ja iskunpituus pitkä. Tästä syystä DL6 soveltuukin erinomaisesti kaikenpituisille käyttäjille.

DL6:n keskiprofiili toimii synkronoidusti, joten profiilit ovat aina samalla korkeudella, mikä optimoi pöydän muotoilun ja vakauden. DL6:ssa on kompakti moottorikotelo, joka jää lähes kokonaan piiloon pöytälevyn alle. Lisäksi pilari on erittäin vakaa.

DL6:n ulkomitat ja asennusreiät ovat samanlaiset kuin kaksiosaisessa DL5-pilarissa, joten mallit ovat täysin yhteensopivia. Niitä voidaan siis käyttää samassa pöytä- ja jalkavasterakenteessa. DL6-pilareita on saatavana useina vakioväreinä, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin.

DL6-tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Tässä joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista:

  • DL6 PLUS™ – suunnitteluun optimoitu versio
  • PIEZO™-törmäyssuoja minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen, kun pöytää nostetaan tai lasketaan.
  • yhdistelmäpöytiin tarkoitetut ratkaisut

DL6-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaisajon ja pitää äänitason alhaisena.

DL6 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä pilarina, 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä jopa 16 rinnakkaispilarilla.

DL6-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL5-/DL6-järjestelmä ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DL5-/DL6-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.