Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL6

Monikäyttöinen kolmiosainen nostopilari, jonka kompakti moottorikotelo soveltuu mitä erilaisimpiin työpöytämalleihin sekä teollisuus- että toimistokäytössä. Vahvistettu 50 x 80 mm:n nostopilari ja muotoilultaan optimoitu moottorikotelo tuovat käyttökohteisiin lisää nostovoimaa, vakautta ja vankkuutta.

DL6-nostopilarista on saatavana myös valinnainen DL PLUS™-versio (ilman näkyviä liukujohteita) tai DL PLUS™ High-speed -versio (60 tai 80 mm/s). Lisäksi pilariin on valittavissa PIEZO™-törmäyssuoja-anturi, 1 200 N:n pilarikohtainen nostovoima ja kiinnitysrauta sivulla.

Toimistotyöntekijä seisoo erittäin nopeita kolmiosaisia LINAK-nostopilareita käyttävän korkeussäädettävän pöydän ääressä play-icon

Erittäin nopeat DL PLUS™ High-speed-nostopilarit

Katso video DL PLUS -mallisista nostopilareista play-icon

DL PLUS™ inspiroivat nostopilarit

DL PLUS – pelkistettyä muotoilua nostopilareihin play-icon

DL PLUS: pelkistettyä muotoilua nostopilareihin

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

DL6

DESKLIFT™ DL6 on kompakti kolmiosainen nostopilari, joka soveltuu mitä erilaisimpiin pöytäratkaisuihin sekä teollisuus- että toimistokäytössä. Pilarin kolmiosaisen rakenteen ansiosta sen asennusmitta on lyhyt ja iskunpituus pitkä. Tästä syystä DL6 soveltuukin erinomaisesti kaikenpituisille käyttäjille. DL6-pilarin keskiprofiili toimii synkronoidusti, joten profiilit ovat aina samalla korkeudella, mikä optimoi pöydän muotoilun ja vakauden. DL6-pilarissa on kompakti moottorikotelo, joka jää lähes kokonaan piiloon pöytälevyn alle. Lisäksi pilari on erittäin vakaa. DL6-pilarilla on samat profiilien ulkomitat (50 x 80 mm) ja samanlaiset moottorikotelon asennusreiät kuin kaksiosaisella DL5-pilarilla, joten niitä voidaan käyttää samassa rungossa ja samojen jalkavasteiden kanssa – esimerkiksi Kick & Click™ -pöytärungossa. DL6-pilareita on saatavana useissa vakioväreissä, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin.

DL6-tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Tässä joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista:

  • PLUS™ – muotoiluoptimoitu versio
  • PLUS™ High-speed – nopea korkeudensäätö ja optimoitu muotoilu
  • PIEZO™-törmäyssuoja-anturi – minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen, kun pöytää nostetaan tai lasketaan
  • Yhdistelmäpöytiin tarkoitetut ratkaisut

DL6-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaiskäytön ja pitää melutason alhaisena. DL6 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä pilarina, 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä (multi-parallel) jopa 16 rinnakkaispilarilla.

Desk Sensor™ 1 -törmäyssuojamoduuli voidaan liittää ohjausyksikköön pöydän vaurioitumisen ja muiden materiaalivahinkojen ehkäisemiseksi tilanteissa, joissa pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL6-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Yhdistelmäpöytien lisävarusteiden datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

DL5/DL6 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DL5/DL6 ja CBD4/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä