Nostopilarit

DL6

Kolmiosainen nostopilari, jonka kompakti moottorikotelo on lähes kokonaan piilossa pöytärakenteessa. Erittäin lujatekoinen ja yhteensopiva useiden pöytämallien kanssa. LINAK PIEZO -törmäyssuoja saatavana valinnaisena.

DL PLUS – pelkistettyä muotoilua nostopilareihin play-icon

DL PLUS: pelkistettyä muotoilua nostopilareihin

DL6

DESKLIFT™ DL6 on kompakti kolmiosainen nostopilari, joka soveltuu mitä erilaisimpiin pöytäratkaisuihin sekä teollisuus- että toimistokäytössä.

Pilarin kolmiosaisen rakenteen ansiosta sen asennusmitta on lyhyt ja iskunpituus pitkä. Tästä syystä DL6 soveltuukin erinomaisesti kaikenpituisille käyttäjille.

DL6:n keskiprofiili toimii synkronoidusti, joten profiilit ovat aina samalla korkeudella, mikä optimoi pöydän muotoilun ja vakauden. DL6:ssa on kompakti moottorikotelo, joka jää lähes kokonaan piiloon pöytälevyn alle. Lisäksi pilari on erittäin vakaa.

DL6:n ulkomitat ja asennusreiät ovat samanlaiset kuin kaksiosaisessa DL5-pilarissa, joten mallit ovat täysin yhteensopivia. Niitä voidaan siis käyttää samassa pöytä- ja jalkavasterakenteessa. DL6-pilareita on saatavana useina vakioväreinä, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin.

DL6-tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Tässä joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista:

  • DL6 PLUS™ – suunnitteluun optimoitu versio
  • PIEZO™-törmäyssuoja minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen, kun pöytää nostetaan tai lasketaan.
  • yhdistelmäpöytiin tarkoitetut ratkaisut

DL6-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaisajon ja pitää äänitason alhaisena.

DL6 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä pilarina, 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä jopa 16 rinnakkaispilarilla.

DL6-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL5-/DL6-järjestelmä ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DL5-/DL6-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

Pakkauspöydät

Pakkauspöytiin ja -laitteisiin tarkoitetut sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit takaavat helpot ja nopeat säädöt työntekijöiden ja pakettien koon vaihtuessa.

Kokoonpanopöydät

Kokoonpanopöytiin tarkoitetut LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät ovat erittäin voimakkaita, mutta ne kuluttavat silti vähemmän energiaa kuin muut säädettävät ratkaisut.

Postinlajittelupöydät

Postinlajittelupöytiin tarkoitetut sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit kestävät raskaita kuormia ja kovaa käsittelyä.

ESD-työpöydät

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät ESD-työpöytiin tarjoavat täyden ESD-suojauksen.

Valvomoiden työpisteet

Valvomoiden työpisteisiin tarkoitetut LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät tarjoavat nopean, helpon ja luotettavan säädön vuorojen aikana ja varmistavat oikean työasennon jokaiselle työntekijälle.

Liiketilojen pöydät

Liiketilojen pöytiin tarkoitetut sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit tekevät säätämisestä helppoa ja nopeaa. Pöydät voi räätälöidä niin, että ne sopivat täydellisesti yksittäisten käyttäjien tarpeisiin.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.