DL6 Teollisuus- ja toimistokäyttöön sopiva nostopilari pitkällä iskunpituudella
Nostopilarit

DL6

Kolmiosainen nostopilari, jonka kompakti moottorikotelo on lähes kokonaan piilossa pöytärakenteessa. Erittäin lujatekoinen ja sopii useisiin pöytämalleihin. LINAK PIEZO -törmäyssuoja saatavana valinnaisena.

Tuotekuvaus

DL6

DESKLIFT DL6 on kompakti kolmiosainen nostopilari, joka sopii erilaisiin pöytäsovelluksiin sekä teollisuus- että toimistokäytössä.

Kolmiosainen rakenne yhdistää pienet asennusmitat pitkään iskunpituuteen, joten DL6 on optimaalinen valinta riippumatta pöytää käyttävän henkilön pituudesta.

DL6:n keskiprofiili toimii synkronoidusti, joten jalat ovat aina samalla korkeudella, mikä optimoi pöydän muotoilun.

DL6:ssa on kompakti moottorikotelo, joka on lähes kokonaan piilossa pöytärakenteessa. Pilari on erittäin vakaa, joten poikkipuuta ei useimmiten tarvita.

DL6 vastaa ulkomitoiltaan ja asennusrei'iltään kaksiosaista DL5-pilaria, joten ne ovat yhteensopivia. Siksi niitä voidaan käyttää samassa pöytä- ja jalkavasterakenteessa.

DL6 on saatavana useina vakioväreinä, jotka sopivat useisiin erilaisiin pöytämalleihin.

Valinnaisena on saatavana PIEZO™ (törmäyssuoja). PIEZO minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen.

DL6-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). CBD-ohjausyksikkö tarjoaa optimaalisen rinnakkaisajon ja miellyttävän äänitason.

DL6-pilari voi toimia yksittäisenä pilarina tai 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä.

  • Maksimivoima: 1 200 N
  • Maksiminopeus: 38 mm/s

Tuotteen datalehti

DL6-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL5-/DL6-järjestelmä ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DL5-/DL6-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Kick & Click -esite

Tässä esitteessä kerrotaan Kick & Click -ratkaisun ainutlaatuisuudesta.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

Pakkauspöydät

Pakkauspöytiin ja -laitteisiin tarkoitetut sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit takaavat helpot ja nopeat säädöt työntekijöiden ja pakettien koon vaihtuessa.

Kokoonpanopöydät

Kokoonpanopöytiin tarkoitetut LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät ovat erittäin voimakkaita, mutta ne kuluttavat silti vähemmän energiaa kuin muut säädettävät ratkaisut.

Postinlajittelupöydät

Postinlajittelupöytiin tarkoitetut sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit kestävät raskaita kuormia ja kovaa käsittelyä.

ESD-työpöydät

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät ESD-työpöytiin tarjoavat täyden ESD-suojauksen.

Valvomoiden työpisteet

Valvomoiden työpisteisiin tarkoitetut LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät tarjoavat nopean, helpon ja luotettavan säädön vuorojen aikana ja varmistavat oikean työasennon jokaiselle työntekijälle.

Liiketilojen pöydät

Liiketilojen pöytiin tarkoitetut sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit tekevät säätämisestä helppoa ja nopeaa. Pöydät voi räätälöidä niin, että ne sopivat täydellisesti yksittäisten käyttäjien tarpeisiin.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Laitteistopohjainen törmäyksenestoteknologia PIEZO

Laitteistopohjainen törmäyksenestoratkaisu PIEZO pidentää toimistopöydän käyttöikää. Lue lisää tilanteista, joissa PIEZO-toiminnosta on hyötyä.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Vihreät kriteerit – PVC-vapaat tuotteet

PVC-materiaaleille on vaihtoehtoja. Lue, miksi noudatamme uusia ympäristönormeja ja tarjoamme PVC-vapaita ratkaisuja.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.