Nostopilarit

DL9

Pitkän iskunpituuden ansiosta sähkökäyttöinen pilari sopii hyvin säädettäviin työpöytiin ja TV- / näyttöjärjestelmiin. Käänteinen rakenne mahdollistaa kompaktin ja sulavalinjaisen muotoilun. Lujatekoinen, helppo asentaa ja hiljainen.

DL9

DESKLINE-pilari DL9 on pyöreä kolmiosainen nostopilari, joka sopii erityisen hyvin toimistopöytiin. Käänteisen rakenteensa ansiosta pilari on erittäin pienikokoinen ja tyylikäs, eikä sen kanssa tarvita poikkipuuta.

Kolmiosaisessa rakenteessa yhdistyvät pienet asennusmitat pitkään iskunpituuteen. DL9 on siten erinomainen valinta käyttäjän pituudesta riippumatta.

DL9:ssä on kompakti moottorikotelo, joka jää lähes kokonaan näkymättömiin pöytärakenteeseen. DL9 on saatavana useina vakioväreinä, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin.
 
Valinnaisena on saatavana PIEZO™ (törmäyssuoja). PIEZO-toiminto minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen, kun pöytää ajetaan ylös- tai alaspäin.

DL9-pilari on yhteensopiva DESKLINE-ohjausyksikön (CBD) kanssa. DESKLINE-ohjausyksikön äänitaso on erittäin alhainen ja lisäominaisuuksien valikoima suuri.

DL9 on saatavana myös pidennettynä XL-versiona, joka on sopii hyvin TV:n nostojärjestelmiin.

  • Maksimivoima: 800 N
  • Maksiminopeus: 38 mm/s

DL9-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8, DL9, DL10 ja DL11 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL8-, DL9-, DL10- ja DL11-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Kick & Click -esite

Tässä esitteessä kerrotaan Kick & Click -ratkaisun ainutlaatuisuudesta.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Laitteistopohjainen törmäyksenestoteknologia PIEZO

Laitteistopohjainen törmäyksenestoratkaisu PIEZO pidentää toimistopöydän käyttöikää. Lue lisää tilanteista, joissa PIEZO-toiminnosta on hyötyä.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Vihreät kriteerit – PVC-vapaat tuotteet

PVC-materiaaleille on vaihtoehtoja. Lue, miksi noudatamme uusia ympäristönormeja ja tarjoamme PVC-vapaita ratkaisuja.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.