Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL9

Pitkän iskunpituutensa ansiosta tämä sähkökäyttöinen nostopilari sopii hyvin säädettäviin työpöytiin sekä TV- ja näyttötelineisiin. Käänteinen rakenne mahdollistaa kompaktin ja sulavalinjaisen muotoilun. Lujatekoinen, hiljainen ja helppo asentaa.

DL9

DL9 on pyöreä, kolmiosainen DESKLINE-nostopilari, joka soveltuu erinomaisesti työpöytiin. Käänteisen rakenteensa ansiosta pilari on erittäin pienikokoinen ja tyylikäs, eikä sen kanssa tarvita poikkipuuta.

Pilarin kolmiosaisen rakenteen ansiosta sen asennusmitta on lyhyt ja iskunpituus pitkä. Tästä syystä DL9 soveltuukin erinomaisesti pöytään kuin pöytään käyttäjän pituudesta riippumatta.

DL9:ssä on kompakti moottorikotelo, joka jää lähes kokonaan piiloon pöytälevyn alle. DL9 on saatavana useina vakioväreinä, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin.
 
Valinnaisena on saatavilla PIEZO™-törmäyssuoja-anturi. PIEZO-toiminto minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen, kun pöytää ajetaan ylös- tai alaspäin.

DL9-pilari on yhteensopiva DESKLINE-ohjausyksikön (CBD) kanssa. CBD-ohjausyksikkö tarjoaa miellyttävän alhaisen äänitason ja laajan valikoiman lisäominaisuuksia.

DL9 on saatavana myös pidennettynä XL-versiona, joka on optimoitu TV-nostinjärjestelmiin.

  • Maksimivoima: 800 N
  • Maksiminopeus: 38 mm/s

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL9-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8/DL9/DL10/DL11 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL8/DL9/DL10/DL11 ja CBD5/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä