Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Kick & Click™ -ratkaisu työpöytiin

LINAK Kick & Click™ -järjestelmän ansiosta korkeussäädettävän työpöydän kokoamiseen tarvittava aika puolittuu – eikä kokoamiseen tarvita ruuveja tai työkaluja.

Kick & Click Teknologia ja trendit
Puolita työpöydän kokoonpanoon kuluva aika
Kun aiemmin on haluttu kiinnittää kaksi nostopilaria tavallisen korkeussäädettävän työpöydän runkoon, siihen on tarvittu 12 ruuvia. LINAK Kick & Click™ -asennusratkaisussa ruuveja tarvitaan ainoastaan pöytälevyn kiinnittämiseen. Sitten tarvitaan vain kevyt polkaisu, kuuluu "klik" – ja työpöytä on valmis!

Kick & Click™ -asennus on helppo ja intuitiivinen. Tuotteiden mukana tulevissa ohjeissa näytetään kaikki osat ja osoitetaan, mitä kohtaa täytyy polkaista (tai vain työntää). Klik-ääni kertoo, että kokoonpano on tehty oikein.

Tehosta toimintaa ja säästä aikaa
Järjestelmämme ei pelkästään helpota uuden korkeussäädettävän työpöydän kokoamista, sillä lisäksi se säästää huomattavan paljon aikaa, kun koottavana on useita pöytiä. Eräs LINAKin asiakas arvioi työhön kuluvaa aikaa, joka on lähes puolittunut:

"Säästämme arvioni mukaan noin 10–12 minuuttia koottua työpöytää kohden”, saksalaisessa Franz Giesselmann GmbH:ssa työskentelevä V. Brokop kertoo.

10–12 minuuttia ei ehkä kuulosta kovin suurelta säästöltä, mutta jos tilauksemme on esimerkiksi 150 työpöytää, aikaa säästyy noin 25 tuntia. Se on paljon!

Lue koko tarina: ”Nopea ja helppo asennusratkaisu toimistopöytiin”

Kolme versiota, useita eri nostopilareita, paljon eri vaihtoehtoja
Tarjoamme lukuisia eri vaihtoehtoja sekä C- että T-mallisten pöytien suunnitteluun. LINAK Kick & Click™ on saatavilla kolmena eri versiona – joissa kaikissa on omat etunsa.
  • Kick & Click Base – sopii pöytiin, joissa on asiakkaan oma runkoratkaisu. Pöydän vakaus saadaan pöytälevyn avulla, ja sen leveys on vapaasti valittavissa. Erinomainen ratkaisu silloin, kun vakaus saavutetaan pöytälevyn avulla.
  • Kick & Click Fixed – työpöytiin, joiden leveys on 1,20 m. Sopii hyvin työpisteisiin, joilla on useita käyttäjiä (esim. touchdown-pöydät).
  • Kick & Click Adjustable – teleskooppimalli 1,40 - 2,00 m leveisiin pöytiin. Ratkaisu sopii erityyppisiin pöytämalleihin.
LINAK keskittyy aitoihin Plug & Play™ -ratkaisuihin. Niihin kuuluu myös Kick & Click -lisäosa kolmijalkaisiin isokokoisiin toimistopöytiin. Jatkuvasti kasvava DESKLIFT (DL) -mallisto tarjoaa suunnittelijoille ja pöytävalmistajille monipuoliset mahdollisuudet ja vapaat kädet pöytien suunnitteluun.

Älykäs design säästää myös luontoa
Ratkaisu on kevyt ja helposti pakattavissa, jolloin kuljetuksen kustannustehokkuus paranee. Lisäksi kaikki materiaalit ovat kierrätettäviä. Kun tähän lisätään LINAKin PVC-vapaat nostopilarit ja ZERO™-teknologialla (alhainen valmiustilan virrankulutus) toimiva ohjausyksikkö, on kyseessä todella ympäristöystävällinen säädettävä pöytäratkaisu.

Olemme varmistaneet, että näkyviin ei jää muotoilua haittaavia kaapeleita. Kun pöytä on koottu, kaikki kaapelit voidaan piilottaa helposti runkokiskon sisään – eikä työkaluja tai kiinnikkeitä tarvita.

Älykäs, nopea, helppo, ympäristöystävällinen ja tietysti kustannustehokas.

Lisätietoja saa paikallisesta LINAKin tytäryhtiöstä.
Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatiivinen työpöydän kokoaminen

LINAK Kick & Click - Näin helppoa on työpöydän kokoaminen play-icon

LINAK Kick & Click - Näin helppoa on työpöydän kokoaminen

LINAK Kick & Click -työpöydän purkaminen play-icon

Kick & Click - Työpöydän purkaminen

Tiedostot

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä