Ota yhteyttä meihin
Referenssi

Uusi Kick & Click -järjestelmä säästää asennukseen kuluvaa aikaa

Korkeussäädettävien pöytien runkoja valmistava saksalainen Giesselmann lyhensi pöytien asennusaikaa 10–12 minuuttia LINAK Kick & Click™ -järjestelmän avulla. Kerro luku 150 pöydällä ja huomaat säästöt.

Referenssitarina asennusajan säästämisestä Kick & Click -järjestelmän avulla

LINAK Kick & Click™ -järjestelmä on tehnyt työpöytien asentamisesta helppoa ja nopeaa. Pilarit asennetaan pöytälevyyn ilman työkaluja ja ruuveja yksinkertaisesti polkaisemalla ne paikoilleen. Tavallisestihan asennukseen tarvitaan 12 ruuvia. 

Seisontapöytien runkoja valmistavan Giesselmannin palveluksessa työskentelevä V. Brokop on testannut uutta Kick & Click™ -järjestelmäämme

Säästämme arviolta 10–12 minuuttia asennusaikaa pöytää kohden. 10–12 minuuttia ei ehkä kuulosta kovin pitkältä ajalta, mutta kun pöytiä tilataan vaikkapa 150 kappaletta, ajansäästö on yhteensä noin 25 tuntia. Se on paljon!

Vähentää asennusvirheitä
Ajansäästön lisäksi Brokop mainitsee myös toisen edun. Kick & Click auttaa vähentämään virheitä,  joita voi sattua perinteisten 12 ruuvin asennuksen aikana. Nyt kaikki pöydät asennetaan varmasti samalla tavoin, ruuveja ei unohdu eikä niitä kiinnitetä väärin.

Intuitiivinen ratkaisu
Brokopin mielestä ratkaisu on myös intuitiivinen, sillä tuotteesta näkee heti, miten se asennetaan eikä asennusohjeita tarvita. Kick & Click -järjestelmän osat nimensä mukaisesti ”polkaistaan” yhteen, jonka jälkeen kuuluu ”klik”. 

Katso lisätietoja Kick & Click -tuotesivulta.

 
Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatiivinen työpöydän kokoaminen

LINAK Kick & Click - Näin helppoa on työpöydän kokoaminen play-icon

LINAK Kick & Click - Näin helppoa on työpöydän kokoaminen

LINAK Kick & Click -työpöydän purkaminen play-icon

Kick & Click - Työpöydän purkaminen

Tiedostot

Kick & Click -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä