Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

Kick & Click™ pöydänrunko

LINAK Kick & Click™ on näppärä ja intuitiivinen runkoratkaisu jolla DESKLIFT™-nostopilarit kiinnitetään pöytälevyyn.
Kick & Click pöytärunko on saatavilla eri variaatioina ja eri kokoisille pöydille: 100 - 130 cm (K&C Adjustable Compact), 140 - 200 cm (K&C Adjustable Standard), 120 cm (K&C Fixed) sekä K&C Base muunkokoisille pöydille.
Kaikki versiot ovat helppoja asentaa - yksinkertaisesti polkaise "kick" ja kiinnitä "click" eri osat yhteen. Työkalulaatikoita, ruuveja ja pultteja ei tarvita.

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatiivinen työpöydän kokoaminen

Kick & Click™ pöydänrunko

LINAK tarjoaa älykkään ja intuitiivisen asennusratkaisun DESKLINE-nostopilarien kiinnittämiseen pöytälevyyn.

Ratkaisu sopii hyvin erilaisiin toimistotyöpöytiin. Kick & Click -tuotteen ainutlaatuinen ominaisuus on sen asennustapa.

Järjestelmän osat napsautetaan yhteen ilman työkaluja.

Kick & Click on modulaarinen konsepti, joka on yhteensopiva kaikkien moottorikotelon sisältävän DESKLINE-pilarien kanssa. Varsinainen pöydän suunnittelu jää pöytävalmistajalle.

Kick & Click on saatavana kolmena eri variaationa: Kick & Click Adjustable(standard tai compact), Kick & Click Fixed ja Kick & Click Base.

Kick & Click -järjestelmää voidaan käyttää myös suuremmissa 3-jalkaisissa toimistopöydissä liittämällä Kick & Click 3rd leg kit -lisäosa Kick & Click -järjestelmään.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
Kick & Click -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Kick & Click -käyttöopas

Tässä käyttöohjeessa kuvataan, kuinka Kick & Click kootaan ja puretaan. Katso se online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

Kick & Click -pikaopas

Tässä pikaoppaassa kuvataan visuaalisesti, kuinka helppoa Kick & Click -järjestelmän kokoaminen on. Siihen tarvitaan vain kolme vaihetta.

Kick & Click 3rd Leg Kit -pikaopas

Tässä pikaoppaassa kuvataan visuaalisesti, kuinka kolmijalkainen työpöytä kootaan helposti Kick & Click 3rd Leg Kit -sarjalla.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Desk Frame 1: Työpöydän kokoaminen
Työpöydän runko on helppo koota LINAK® Desk Frame 1 -ratkaisun avulla. 

Setissä on kolme valmiiksi pakattua laatikkoa, jotka sisältävät kaiken toimistopöydän rungon kokoamisessa tarvittavan: Kick & Click™ (ylärunko), DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL Feet -jalkavasteet.

 

Kick & Click - Työpöydän purkaminen

Tällä videolla näytetään, miten korkeussäädettävä LINAK® Kick & Click™ -työpöytä puretaan. Se on nopeaa, helppoa ja intuitiivista.
Jos sinulla on kysyttävää pöydän purkamiseen liittyen, tutustu Kick & Click -käyttöohjeeseen tai ota yhteyttä paikalliseen LINAKin toimistoon.

Kick & Click - Näin helppoa on työpöydän kokoaminen

Tällä videolla näytetään, kuinka helppoa korkeussäädettävän Kick & Click ™ -työpöydän kokoonpano on, eikä siinä tarvita edes ruuveja tai työkaluja.
Jos sinulla on kysyttävää pöydän kokoonpanoon, tutustu Kick & Click -käyttöohjeeseen tai ota yhteyttä paikalliseen LINAKin toimistoon.
Huomaathan, että pöydän kansi ja mahdollisesti myös jalkavasteet eivät ole LINAKin toimittamia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä