Lisävarusteet

Kick & Click™

LINAK Kick & Click™ on intuitiivinen ja nopea tapa asentaa nostopilareilla säädettävät työpöydät. Työkalulaatikoita, ruuveja ja pultteja ei tarvita.

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatiivinen työpöydän kokoaminen

Kick & Click™

LINAK tarjoaa älykkään ja intuitiivisen asennusratkaisun DESKLINE-nostopilarien kiinnittämiseen pöytälevyyn.

Ratkaisu sopii hyvin erilaisiin toimistotyöpöytiin. Kick & Click -tuotteen ainutlaatuinen ominaisuus on sen asennustapa.

Järjestelmän osat napsautetaan yhteen ilman työkaluja.

Kick & Click on modulaarinen konsepti, joka on yhteensopiva kaikkien moottorikotelon sisältävän DESKLINE-pilarien kanssa. Varsinainen pöydän suunnittelu jää pöytävalmistajalle.

Kick & Click on saatavana kolmena eri versiona: Kick & Click Adjustable, Kick & Click Fixed ja Kick & Click Base.

Kick & Click -järjestelmää voidaan käyttää myös suuremmissa 3-jalkaisissa toimistopöydissä liittämällä Kick & Click 3rd leg kit -lisäosa Kick & Click -järjestelmään.

Kick & Click -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Kick & Click -käyttöopas

Tässä käyttöohjeessa kuvataan, kuinka Kick & Click kootaan ja puretaan. Katso se online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

Kick & Click -pikaopas

Tässä pikaoppaassa kuvataan visuaalisesti, kuinka helppoa Kick & Click -järjestelmän kokoaminen on. Siihen tarvitaan vain kolme vaihetta.

Kick & Click 3rd Leg Kit -pikaopas

Tässä pikaoppaassa kuvataan visuaalisesti, kuinka kolmijalkainen työpöytä kootaan helposti Kick & Click 3rd Leg Kit -sarjalla.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Desk Frame 1: Työpöydän kokoaminen
Työpöydän runko on helppo koota LINAK® Desk Frame 1 -ratkaisun avulla. 

Setissä on kolme valmiiksi pakattua laatikkoa, jotka sisältävät kaiken toimistopöydän rungon kokoamisessa tarvittavan: Kick & Click™ (ylärunko), DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL Feet -jalkavasteet.

 

Kick & Click - Työpöydän purkaminen

Tällä videolla näytetään, miten korkeussäädettävä LINAK® Kick & Click™ -työpöytä puretaan. Se on nopeaa, helppoa ja intuitiivista.
Jos sinulla on kysyttävää pöydän purkamiseen liittyen, tutustu Kick & Click -käyttöohjeeseen tai ota yhteyttä paikalliseen LINAKin toimistoon.

Kick & Click - Näin helppoa on työpöydän kokoaminen

Tällä videolla näytetään, kuinka helppoa korkeussäädettävän Kick & Click ™ -työpöydän kokoonpano on, eikä siinä tarvita edes ruuveja tai työkaluja.
Jos sinulla on kysyttävää pöydän kokoonpanoon, tutustu Kick & Click -käyttöohjeeseen tai ota yhteyttä paikalliseen LINAKin toimistoon.
Huomaathan, että pöydän kansi ja mahdollisesti myös jalkavasteet eivät ole LINAKin toimittamia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.