Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL16

Hiljainen sähkökäyttöinen nostopilari pitkällä iskunpituudella. Tarkoitettu pöytiin ilman poikkipuuta. Soveltuu hyvin suurikokoisiin työpöytiin ja neuvottelupöytiin.

DL16

DESKLIFT DL16 on kompakti kolmiosainen nostopilari, joka on erinomainen valinta erilaisiin pöytäsovelluksiin, kuten työpöytiin ja neuvottelupöytiin.

Kolmiosainen rakenne yhdistää pienet asennusmitat pitkään iskunpituuteen. DL16 on optimaalinen valinta riippumatta pöytää käyttävän henkilön pituudesta.

DL16 on käänteinen pilari, jonka pienin profiili asennetaan jalkavasteeseen. DL16 on tarkoitettu pöytiin, joissa ei ole poikkipuuta. Tämä ominaisuus tarjoaa lähes rajoittamattomat mahdollisuudet suunnitteluun.
DL16 on saatavana erilaisilla värivaihtoehdoilla, jotka sopivat moniin erilaisiin pöytämalleihin.

Valinnainen PIEZO™ (törmäyssuoja). PIEZO minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen.

DL16-järjestelmä on yhteensopiva vakiomallisen DESKLINE®-ohjausyksikön (CBD) kanssa. Ohjausyksikkö tarjoaa miellyttävän alhaisen äänitason ja laajan valikoiman lisäominaisuuksia.

DL16 on saatavana pitkänä XL-versiona, joka on tarkoitettu näyttötelineiden säätöön.

  • Maksimivoima: 800 N
  • Maksiminopeus: 38 mm/s

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL16-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL15/DL16 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL15/DL16 ja CBD4/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä