Ota yhteyttä meihin
Keittiöt

Keittiön säilytystilat

LINAKin karamoottoreilla voidaan siirtää monitoimisten keittiösaarekkeiden hyllyt sisään ja ulos.

Keittiö - säilytys

Käytännöllisyyttä keittiön säilytystiloihin karamoottoriratkaisuilla

Yhä useammissa kodeissa yhdistetään keittiö ja olohuone. Ihmiset haluavat seurustella ruokaa laittaessaan, ja sen vuoksi keittiöiden suunnittelijoiden on uudistettava ajatteluaan. Toiminnallisuus ja tilankäyttö ovat avainasemassa. LINAKin karamoottori- ja nostopilarijärjestelmien avulla keittiöihin voidaan luoda älykkäitä säilytysratkaisuja, mutta ne tarjoavat myös useita muita arvokkaita etuja.

  • Helppo sovittaa kalusteiden muotoiluun
  • Luotettavia ja tyylikkäitä järjestelmiä ainutlaatuisten ratkaisujen luomiseen
  • Markkinat läpikotaisin tuntevan globaalin kumppanin

Älykkäässä asumisessa on kyse tilojen mahdollisimman tehokkaasta käytöstä. Keittiöiden tilankäytön optimointi on osa tätä trendiä. Tavaroiden piilottaminen keittiösaarekkeiden sisällä oleville hyllyille on yksi tapa kehittää keittiöiden tilankäyttöä. LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät auttavat hyödyntämään tyhjää tilaa keittiön säilytystilasovelluksissa, joten valmistajat voivat luoda niiden avulla älykästä asumista tukevia ratkaisuja.

Liikettä hyllyihin ilman kompromisseja
Kompaktin muotoilun ansiosta LINAKin tuotteilla voidaan toteuttaa sovelluksen säätötoiminnot keittiön muotoilusta tinkimättä. Laajan tuotevalikoimamme ansiosta voit kehittää ratkaisut kaikkiin ideoihin, toiveisiin ja tarpeisiin.

Luo ainutlaatuisia ratkaisuja luotettaviksi todetuilla karamoottoreilla ja nostopilareilla
Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti, ennen kuin ne lähetetään tehtaalta. Näin voit tarjota säädettäviä sovelluksia, joiden käyttöikä on pitkä ja huoltotarve vähäinen. Kestävyyden, tasaisen ja hiljaisen liikkeen sekä intuitiivisten ohjainten ansiosta voidaan luoda tyylikkäitä ratkaisuja ainutlaatuisiin säilytyssovelluksiin.

Valitse globaali kumppani, jolla on laaja kokemus
LINAK on kehittänyt ja valmistanut edistyneitä sähkökäyttöisiä karamoottorijärjestelmiä jo yli 30 vuoden ajan. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä ympäri maailmaa ja automatisoitua tuotantoa Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa, joten voimme tarjota kattavat tiedot markkinoista eri puolilla maailmaa – mutta kuuntelemme aina myös asiakkaitamme tarkalla korvalla.

Näytä enemmän
Keittiön säilytysjärjestelmä

Tiedostot

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Liikettä keittiöön

Terveellinen työskentelyasento on tärkeä päivittäisissä tehtävissämme riippumatta siitä, olemmeko töissä vai kotona. Sen vuoksi LINAK on kehittänyt Baseliftin keittiön työtasojen korkeussäätöön.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Ratkaisut keittiöihin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä säädetään työtasojen ja pöytien korkeutta sekä modernien keittiöiden liesituulettimia ja hyllyjä.

Näytä enemmän

Järjestelmät keittiöiden säilytystiloihin

Ihmiset haluavat yhä useammin optimoida keittiöidensä säilytystilat, joten luovilla tilaratkaisuilla on kysyntää. LINAK tarjoaa erilaisia innovatiivisia järjestelmiä säädettäviin säilytystiloihin. Järjestelmissä käytetään hiljaisia inline-pilareita, moottorikotelon sisältäviä nostopilareita tai sisäänrakennettavia moottoreita.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä