Ota yhteyttä meihin
Näyttö- ja TV-telineet

TV-nostimet

LINAKin karamoottorit tarjoavat tasaista ja hiljaista liikettä kaappeihin, kotisänkyihin tai muihin kalusteisiin sisäänrakennettujen televisioiden säätöön.

TV-nostimet

Hiljaiset karamoottoriratkaisut TV-nostimiin

Joka kodissa on nykyään laajakuvatelevisio, ja yhä useammat haluavat piilottaa sen silloin, kun se ei ole käytössä. Joidenkin mielestä suuri televisio vie kotona tilaa muulta toiminnalta, kun taas toiset ajattelevat, ettei se sovi kodin sisustukseen. LINAKin karamoottorit vastaavat haasteisiin määrätietoisesti ja tarjoavat lisäksi useita etuja liiketoimintamalliisi.

  • Tasaista liikettä muotoilusta tinkimättä
  • Luotettavat ja kestävät karamoottorijärjestelmät, jotka on helppo asentaa
  • Hiljainen toiminta ja matala valmiustilan virrankulutus

Televisioita on kaikkialla. Niitä on työpaikoilla, julkisissa tiloissa ja myös kotona. Yhä useammat käyttäjät haluavat säätää television paikkaa joko saadakseen parhaan katselukulman tai piilottaakseen television, kun se ei ole käytössä. LINAKin karamoottoreilla voidaan rakentaa täydellinen nostojärjestelmä televisioille – tai mille tahansa muulle medialaitteelle – kaappeihin, kotisänkyihin tai muihin kalusteisiin.

Lisää viimeisteltyyn muotoiluun saumaton liike
Tasainen liike ja intuitiivinen ohjaus. Sellaista television säätämisen pitäisi aina olla. LINAKin karamoottorijärjestelmissä on pehmeä käynnistys, joka estää televisiota mahdollisesti vahingoittavat äkkinäiset liikkeet ja nykimisen. Lisäksi LINAKin tuotteet on muotoiltu kompakteiksi, joten järjestelmä on helppo sovittaa kalusteeseen.

Kestävät karamoottorijärjestelmät, jotka on helppo sovittaa osaksi tuotetta
Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti ennen niiden julkaisua. Näin voimme varmistaa sovelluksesi pitkän käyttöiän ja virheettömän toiminnan. Lisäksi sisäänrakennettu PIEZO™-teknologia suojelee televisiota sen liikkuessa. LINAK Plug and Play™ -järjestelmän ansiosta karamoottoreiden asennus on nopeaa ja vaivatonta – ja säästät aikaa ja rahaa.

Ympäristöystävällinen järjestelmä
Television säätämisen ei pitäisi häiritä sen katsomista. LINAKin karamoottoreilla äänitaso pysyy mahdollisimman matalana, ja sisäänrakennetun ZERO™-teknologian ansiosta sovellusten markkinoinnissa valmiustilan virrankulutukseksi voidaan luvata lähes nolla. 

 
Näytä enemmän
TV-nostinjärjestelmä

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Ratkaisut näyttö- ja TV-telineisiin

LINAK-pilarijärjestelmillä voidaan säätää näyttöpäätteiden korkeutta ja kulmaa auditorioissa, näyttely- ja kokoustiloissa sekä kodeissa.

Näytä enemmän
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä