Ota yhteyttä meihin
Näyttö- ja TV-telineet

Ratkaisut näyttö- ja TV-telineisiin

LINAK-pilarijärjestelmillä voidaan säätää näyttöpäätteiden korkeutta ja kulmaa auditorioissa, näyttely- ja kokoustiloissa sekä kodeissa.

Pilariratkaisut näyttö- ja TV-telineisiin

Koulut ja yritykset haluavat yhä useammin käyttää interaktiivisia näyttöjä tehdäkseen opetus- ja työskentelytiloistaan entistä luovempia. Kotonaan ihmiset taas haluavat katsella televisiota yhä mukavammassa käyttöympäristössä. LINAK-ratkaisun lisääminen näyttöihin, näyttötelineisiin ja televisioihin tuo monenlaisia etuja, ja sen avulla laitteiden katselukulmaa voidaan säätää helposti ja erittäin tarkasti.

  • Suunnittelunvapautta kompakteilla ratkaisuilla 
  • Luotettavissa nostimissa käytetään tehokkaita karamoottoreita
  • Hiljainen ja helposti asennettava järjestelmä

Liitu- ja valkotaulut olivat aiemmin kokous- ja luokkahuoneiden keskipiste kaikkialla maailmassa. Kotona ihmiset taas katselivat televisiota vain olohuoneessa, ja televisiot olivat niin painavia, että niitä oli hyvin hankala siirtää. LINAK-nostopilariratkaisujen avulla näyttöpäätteitä ja televisioita on helppo nostaa ja säätää, joten kokoustiloista ja luokkahuoneista voidaan tehdä entistä interaktiivisempia ja kotiteattereiden käyttökokemuksen optimointi on entistä helpompaa.

Kompaktit ratkaisut tuovat suunnittelunvapautta
LINAK-tuotteet ovat kompakteja, mutta kestäviä. Valmistipa yrityksesi sitten huonekaluja tai interaktiivisten kokoushuoneiden kalusteita, LINAK-ratkaisujen avulla voitte suunnitella säädettävän tuotteenne entistä vapaammin. LINAK-akkuratkaisu poistaa johdot lattioilta. 

Luotettavia ja kestäviä ratkaisuja
Suuremmat näytöt ja kuvaruudut kasvattavat kestävien säätöratkaisujen kysyntää. Niitä tarvitaan esimerkiksi kokoustiloissa. LINAK-karamoottorit testataan perusteellisesti, joten ne kestävät vuosikausia ja niiden avulla painaviakin näyttöpäätteitä on helppo säätää.

Hiljainen, helposti asennettava järjestelmä
LINAK-karamoottorit ovat laadukkaita ja käyttöääneltään hiljaisia. LINAK suunnittelee tuotteensa mahdollisimman kompakteiksi, joten ne on helppo asentaa kalusteisiin. LINAK voi tehdä yrityksesi näyttö- ja TV-telineistä markkinoiden parhaita.

 

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä