LINAK PIEZO™: Materiaalivahinkoja estävä törmäyssuojaratkaisu
Teknologia & trendit

PIEZO™ estää materiaalivahingot

LINAK PIEZO™ -törmäyssuojateknologia estää vahingot tilanteissa, joissa liikkeen tiellä on este. Teknologiaa voidaan käyttää kaikenlaisissa työpöydissä, työpisteissä, keittiöissä, myymäläkalusteissa sekä televisio- ja näyttötelineissä.

PIEZO-törmäyssuojaratkaisu voi pidentää toimistokalusteiden käyttöikää. Se suojaa kalustettasi estämällä materiaalivahingot pöydän törmätessä kiinteään esineeseen.

Katso video, jossa esitetyt tilanteet osoittavat törmäyssuojalla varustetun työpöydän hyödyt. 

Mitä PIEZO tarkoittaa?
LINAK PIEZO™ on kehittämämme laitteistopohjainen törmäyssuojateknologia. PIEZO-anturi on täysin integroitu nostopilariin ilman näkyviä muutoksia eikä se vaadi lisäasennusta. Laitteistopohjainen törmäyssuoja on tavallisia ohjelmistopohjaisia ratkaisuja herkempi ja nopeampi. 

Miten se toimii?
Nostopilariin sisäänrakennettu PIEZO-teknologia tunnistaa kaikki esteet pöytää nostettaessa ja laskettaessa. Esteen havaitessaan se pysäyttää liikkeen ja ajaa pöytää vastakkaiseen suuntaan. Sitten käyttäjä voi siirtää esteen ja yrittää uudelleen. 

PIEZO nostopilareissa
LINAK tarjoaa markkinoiden laajimman tuotevalikoiman. PIEZO-teknologia on jo saatavilla useisiin nostopilareihimme. Ja lisää on jo tulossa.

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Laitteistopohjainen törmäyksenestoteknologia PIEZO

Laitteistopohjainen törmäyksenestoratkaisu PIEZO pidentää toimistopöydän käyttöikää. Lue lisää tilanteista, joissa PIEZO-toiminnosta on hyötyä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.