Ota yhteyttä meihin
Keittiöt

Keittiön sivupöydät

LINAKin nostopilarijärjestelmät mahdollistavat nykyaikaisten keittiöiden sivu- ja ruokapöytien sujuvan ja helpon korkeussäädön.

Keittiö - sivupöytä

Karamoottoreilla liikkuvuutta keittiön sivupöytiin

Nykyaikaisissa asunnoissa keittiö ja olohuone on usein yhdistetty. Perheet haluavat viettää yhä suuremman osan rajallisesta vapaa-ajastaan yhdessä, ja keittiöstä on tullut luonnollinen paikka yhdessäololle. Niinpä sen on oltava entistä joustavampi ja toiminnallisempi. LINAKin karamoottoriratkaisuilla voidaan lisätä keittiön sivupöytiin tasainen liike ja älykäs korkeudensäätö, mutta ne tarjoavat myös lukuisia muita etuja.

  • Ainutlaatuisia ratkaisuja älykkäisiin konsepteihin
  • Hiljaisia ja helposti integroitavia karamoottoreita
  • Kokeneen kumppanin, joka on maailmanlaajuisesti edustettuna

Matalan melutason, luotettavuuden ja monipuoliset mahdollisuudet suunnitteluun. Nämä ovat keittiösovellusten johtavien valmistajien vaatimuksia heidän suunnitellessaan liikkeen lisäämistä keittiösovelluksiin. LINAK pystyy vastaamaan kaikkiin vaatimuksiin ja tarjoamaan tasaisen sekä helposti ohjattavan säädön keittiön sivupöytiin.

Tarjoa ainutlaatuisia keittiöitä älykkääseen ja kompaktiin elämään
Kun keittiön sivupöytään lisätään LINAKin nostopilari, asiakkaalle voidaan tarjota monitoiminen kaluste. Sivupöytä voidaan nostaa samalle tasolle muiden keittiön tasojen kanssa tai laskea alemmaksi ruokailua varten. Näin keittiössä säästyy tilaa, ja kevyelläakkuratkaisulla pöydästä voidaan tehdä myös helposti siirreltävä.

Valitse hiljaiset ja helposti asennettavat karamoottorit
LINAK-järjestelmässä koko tuotevalikoiman kaikki osat sopivat yhteen. Lisäksi kompaktin muotoilun ansiosta se on helppo asentaa – eikä kalusteen muusta muotoilusta tarvitse tinkiä. Helposti sisäänrakennettavat järjestelmämme sisältävät myös pöydän pintaan upotettavat intuitiiviset ohjaimet.

Globaali kumppani, jolla on laaja kokemus
LINAK on kehittänyt karamoottorijärjestelmiä jo yli 30 vuoden ajan. Joka puolella maailmaa toimiva organisaatiomme on kerännyt valtavasti teknologista tietoa, minkä lisäksi tunnemme myös markkinat läpikotaisin. Jatkuvan ja perusteellisen testauksen ansiosta tiedämme, mitkä ovat tuotteisiimme parhaiten sopivat materiaalit ja komponentit. Laatu ja luotettavuus.

Näytä enemmän
Sivupöytäjärjestelmä

Tiedostot

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Liikettä keittiöön

Terveellinen työskentelyasento on tärkeä päivittäisissä tehtävissämme riippumatta siitä, olemmeko töissä vai kotona. Sen vuoksi LINAK on kehittänyt Baseliftin keittiön työtasojen korkeussäätöön.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Ratkaisut keittiöihin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä säädetään työtasojen ja pöytien korkeutta sekä modernien keittiöiden liesituulettimia ja hyllyjä.

Näytä enemmän

Järjestelmät keittiötasoihin

LINAK valmistaa erilaisia pilarijärjestelmiä vastatakseen joustavasti säädettävien keittiöpöytien ja -tasojen kasvavaan kysyntään. Asiakkaamme tarpeista ja kalusteiden muotoilusta riippuen järjestelmissä voidaan käyttää joko inline-pilareita tai moottorikotelon sisältäviä nostopilareita.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä