Ota yhteyttä meihin
Työpöydät

Teollisuuden työpisteet

LINAKin karamoottorijärjestelmät tarjoavat tasaisen ja luotettavan korkeudensäädön kokoonpano- ja pakkauspöytiin sekä erilaisiin työpisteisiin.

Teollisuustyöpisteet

Karamoottorijärjestelmät teollisuuden työpisteisiin

Ergonomian merkitys on kasvanut, minkä vuoksi monet organisaatiot ovat alkaneet etsiä tapoja parantaa työpisteitä työntekijöiden rasituksen vähentämiseksi. Selkäkivuista ja muista työperäisistä vaivoista johtuvat sairauspoissaolot tulevat kalliiksi. Sen vuoksi tarvitaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka ylläpitävät tehokkuutta ja pitävät työpaikat houkuttelevina. Joustavat työpisteiden säätömahdollisuudet voivat olla merkittävä osa ongelman ratkaisua. LINAKin karamoottorijärjestelmät tarjoavat tasaista liikettä sekä lukuisia muita etuja.

  • Perusteellisesti testatut karamoottorit takaavat kestävyyden
  • Innovatiiviset ja vakaat ratkaisut ja optimaalinen rinnakkaisajo
  • Globaali kumppani yli 30 vuoden kokemuksella

Korkeussäädettävät työpisteet voivat parantaa työntekijöiden ergonomiaa. Ne voivat myös auttaa LEAN-prosessien kehittämisessä kokoonpano- ja pakkauslinjoilla ja varmistaa työympäristön turvallisuuden ESD-suojatuissa työpisteissä. LINAKin karamoottoreilla voidaan luoda tasainen säätö lähes mihin tahansa teollisuuden työpisteeseen, jolloin niissä voidaan nostaa ja laskea työtasoja sekä säätää työkaluja.

Kestävät ja perusteellisesti testatut karamoottorit, joihin voi luottaa
Kaikki LINAKin tuotteet testataan läpikotaisin, ennen kuin ne lähetetään tehtaalta. Näin voidaan taata niiden kestävyys sekä varmistaa, että ne täyttävät kaikkien tarvittavien sertifikaattien vaatimukset. Nykyaikaiset sähkökäyttöiset karamoottorit eivät tarvitse huoltoa. Teollisuuden työpisteet ovat usein käytössä ympäri vuorokauden vuoden jokaisen päivänä, joten niiltä vaaditaan virheetöntä toimintaa ja seisokkiajan on oltava lähellä nollaa.

Tasainen liike vakailla nostopilareilla
Teollisuuden työpisteitä käyttävät vuorotyöntekijät ovat usein pituudeltaan ja ruumiinrakenteeltaan erilaisia. Jotta kaikille voidaan taata ergonomiset työolosuhteet, työpisteen yksilöllinen säätäminen on välttämätöntä. LINAKin kattava tuotevalikoima mahdollistaa työpisteen suunnittelun mihin tahansa tarkoitukseen. Kaikki karamoottorimme ovat erittäin vakaita ja järjestelmämme tarjoavat tasaista liikettä hiljaisella äänitasolla. 

Globaali kumppani, jolla on laaja kokemus
LINAK on jo yli 30 vuoden ajan jatkuvasti laajentanut tuotevalikoimaansa sekä kartuttanut tietojaan globaaleista markkinoista. Siitä huolimatta suhtaudumme uusiin kumppanuuksiin nöyrästi ja tarkkaan toiveita kuunnellen. Tänä päivänä LINAK tarjoaa ensiluokkaisia sähkökäyttöisiä karamoottorijärjestelmiä, joissa on lukuisia kehittyneitä ominaisuuksia, kuten ZERO™-teknologia (alle 0,1 watin energiankulutus valmiustilassa) ja PIEZO™-törmäyssuojaratkaisu

 
Näytä enemmän
Teollisuustyöpisteen järjestelmä

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Työpöytäratkaisut

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan säätää mitä erilaisimpia työpöytiä ja teollisuustyöpisteitä tasaisesti ja lähes äänettömästi.

Näytä enemmän

Järjestelmät teollisuustyöpisteisiin

Lineaarisista karamoottorijärjestelmistä on hyötyä esimerkiksi erilaisissa kokoonpano- ja pakkauspöydissä sekä ESD-suojatuissa työpisteissä. Testatuissa järjestelmissämme on erilaisia inline-pilareita, moottorikotelon sisältäviä nostopilareita ja sisäänrakennettavia moottoreita.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä