Ota yhteyttä meihin
Klinikat ja hoitolat

Hammaslääkärituolit

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärintuoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Hammaslääkärituolit

Hiljaiset karamoottorijärjestelmät hammaslääkärintuoleihin

Väestön rakenne on muuttumassa. Ikääntyneiden määrä kasvaa maailmanlaajuisesti, ja liikalihavuus yleistyy huonojen elintapojen vuoksi. Hammaslääkäreille nämä trendit tarkoittavat tarvetta uusille laitteistoille, jotka pystyvät tarjoamaan entistä parempaa mukavuutta ja enemmän ominaisuuksia. LINAKin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla voidaan luoda hammaslääkäreiden tarvitsemia sujuvia ja luotettavia liikekuvioita. Karamoottorijärjestelmät tarjoavat itse asiassa monia etuja:

  • Hiljainen toiminta ja helppo asennus
  • Huoltotietojen tarkastelu ja vähäinen huoltotarve
  • Paikallinen tuki globaalilta kumppanilta.

Mukava tuoli on vähintä, mitä hammaslääkärit voivat tarjota potilailleen, joiden on usein muutenkin vaikea rentoutua. Hammaslääkärintuolien säätämiseen tarvitaan usein monimutkaista usean karamoottorin yhtäaikaista liikettä. Tärkeintä on varmistaa potilaan mukavuus. Sen jälkeen korkeussäädön tehtävä on tarjota mahdollisimman ergonominen työympäristö hammaslääkärille ja hänen avustajilleen. LINAKin karamoottorijärjestelmät huolehtivat kaikesta tästä.

Hiljaiset ja helposti asennettavat karamoottorit
Kompaktin muotoilun sekä kaapelien ja johtojen vähäisyyden ansiosta LINAK-karamoottorit on helppo sovittaa mihin tahansa. Tuotevalikoimamme on kattava ja kaikki osat sopivat yhteen toistensa kanssa – joten voit rakentaa hammaslääkärintuolit asiakkaidesi tarpeiden mukaisesti. Lisäksi karamoottorimme ovat hiljaisia, ja muihin ohjausyksikköihin yhdistettynä ne tarjoavat hammaslääkärintuoleihin täydellistä liikkeenhallintaa.

Järjestelmä tarjoaa huoltotarvetta vähentäviä tietoja toiminnastaan
LINAK tarjoaa karamoottorijärjestelmiinsä SDT-ohjelmiston (Service Data Tool). Sen ansiosta huoltotiedot voidaan tarkistaa ja ajoittaa huollot niin, ettei mikään komponentti ehdi lopettaa toimintaansa. LINAKin järjestelmien huoltaminen on helppoa ja nopeaa, jotta seisokkiaika olisi mahdollisimman lyhyt, ja jotta huollot voidaan tehdä työajan ulkopuolella. LINAKin kattavan testauksen ansiosta tuotteidemme käyttöikä on yleensä pitkä ja suunnittelemattomien huoltojen tarve vähäinen.

Paikalliset markkinat tunteva globaali kumppani
LINAK on kehittänyt sähkökäyttöisiä karamoottorijärjestelmiä jo yli 30 vuoden ajan. Tarjoamme asiakkaille teknistä neuvontaa, ja olemme tarvittaessa valmiita auttamaan markkinoiden ja sovellusten analysoimisessa eri puolilla maailmaa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kautta. Koska meillä on tuotantolaitoksia Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa, varaosat eivät koskaan ole kaukana.  

Näytä enemmän
LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle play-icon

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Tiedostot

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

Hiljainen ja voimakas LC3 parantaa terveydenhuollon laitteiden turvallisuutta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi sähköisesti säädettävät leikkauspöydät ja -tuolit sekä röntgenlaitteet.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä