Ota yhteyttä meihin
Kuva LINAK-tuotteita käyttävästä hammaslääkärintuolista ja hoitopöydästä käyttöympäristössään.

Klinikat ja hoitolat

Klinikoille ja hoitoloille suunnattujen LINAK-järjestelmäratkaisujen sujuvat ja tarkat säätötoiminnot parantavat mukavuutta ergonomiasta ja tehokkuudesta tinkimättä.

Karamoottorijärjestelmät klinikoiden ja hoitoloiden laitteisiin

Hoidon tarve lisääntyy väestön ikääntyessä ja väkiluvun kasvaessa sekä kuntoiluun ja terveyteen liittyvien megatrendien myötä, ja tästä syystä kasvaa myös laadukkaiden järjestelmäratkaisujen tarve.

Sähkökäyttöisten LINAK®-karamoottorijärjestelmien ansiosta klinikoilla ja hoitoloissa käytettävien laitteiden säätäminen sujuu luotettavasti ja saumattomasti.

LINAK tarjoaa laadukkaita räätälöityjä järjestelmäratkaisuja hoitopöytiin ja hammaslääkärintuoleihin, olivatpa kyseessä sitten tavalliset tai kehittyneemmät laitteet.

Hoitotyö helpottuu ja hoidoista tulee tehokkaampia, kun laitteisiin lisätään tavalliset tai kehittyneemmät säätötoiminnot tai ohjelmistopohjaisia toimintoja yhdessä erilaisten lisävarusteiden, kuten hieronta- tai lämmitystoiminnon, kanssa.

LCi™-ratkaisumme avulla tuotteisiin liittyvän datan keräämismahdollisuudet ovat lähes loputtomat. Se auttaa valvomaan järjestelmän tilaa ja antaa tietoja tulevista huolloista, järjestelmävirheistä sekä akun tilasta, ja se voi jopa estää laiterikkoja.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä