Ota yhteyttä meihin
Klinikat ja hoitolat

Hoito- ja toimenpidepöydät

Hoito- ja toimenpidepöydissä tarvitaan joustavia ja tarkkoja säätötoimintoja. LINAKin karamoottoriratkaisut tuovat pöytien suunnitteluun joustavuutta, jotta valmistajien olisi mahdollisimman helppo kehittää turvallinen sekä säätö- ja käyttötoiminnoiltaan mahdollisimman monipuolinen tuote.

Sähkökäyttöisiä lineaarisia LINAK-karamoottoreita käyttäviä hoito- ja toimenpidepöytiä

Järjestelmäratkaisut hoito- ja toimenpidepöytiin

Terveydenhuollon hoito- ja toimenpidepöytien on optimoitava potilaiden mukavuus ja turvallisuus ja varmistettava samalla ergonomiset työskentelyolosuhteet lääkäreille ja hoitajille. Hoitajapula on nykypäivän hoitolaitoksissa kiistaton tosiasia. Terveydenhuoltoalalla työskennellään kovan paineen alla, mikä lisää hoitotyössä avustavien välineiden ja laitteiden tarvetta.

LINAK®-järjestelmissä useita karamoottoreita voidaan säätää samanaikaisesti – näin esimerkiksi korkeutta, selkänojaa ja jalkatukia voidaan säätää yhtä aikaa. Voimakkaiden karamoottorien tuomat tarkat säätötoiminnot parantavat hoitajien ergonomiaa pitämällä työskentelykorkeuden ihanteellisena ja helpottamalla toimenpidepöydälle asettumista ja siitä poistumista. Ratkaisumme nopeuttavat näin hoito- ja toimenpidepöytien kohdistamista ja sulavaa säätöä. Ratkaisujemme monipuoliset säätötoiminnot auttavat parantamaan hoidon laatua.

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut tarjoavat monia muitakin etuja kuin tarkat ja sujuvat liikkeet. Tässä joitakin lisäarvoa tuovista ominaisuuksista:

  • Parempi ergonomia parantaa työskentelyolosuhteita.
  • Turvatoiminnot ja käyttömukavuus tuovat lisäturvaa hoito- ja toimenpidepöytien käyttöön.
  • OneConnect™-etäpalvelut pitävät käyttöasteen korkeana.
 

Parannettu ergonomia

Sähkökäyttöisissä hoito- ja toimenpidepöydissä useita karamoottoreita voidaan säätää samanaikaisesti – näin esimerkiksi pöydän korkeutta, selkänojaa ja jalkatukia voidaan säätää yhtä aikaa. Karamoottoreihin voidaan asettaa yhden tai useamman liikkeen muodostamia liikekuvioita hoitopöydän asennon säätämiseksi sekä hoitajien ergonomian ja potilaiden mukavuuden optimoimiseksi.

Tämä tehostaa työskentelyä ja helpottaa tarkkaa kohdistamista hoitotyön ergonomian varmistamiseksi.

 

Turvatoiminnot ja mukavuus

Hoitojen aikana on ensiarvoisen tärkeää huolehtia potilaan mukavuudesta.

LINAK-karamoottorijärjestelmien ansiosta liikkeet kaikkiin suuntiin ovat sekä sulavia että luotettavia.

  • Hoitopöytä voidaan laskea nopeasti sopivalle korkeudelle, jotta potilaan siirtyminen pöydälle tai siltä pois olisi mahdollisimman helppoa. Tämä parantaa myös turvallisuutta vähentämällä kaatumisriskiä.
  • LINAKin ratkaisujen turvatoiminnot (kuten älykäs räikkä- tai pikavapautustoiminto) minimoivat hoitosängyn esteisiin osumisen vaaran ja henkilövahingot ja parantavat samalla potilaan mukavuutta.
  • Laitteen nopea siirtäminen hätätilanteissa tiettyyn asentoon yhtä painiketta painamalla parantaa sekä potilaan että hoitohenkilökunnan turvallisuutta.
 

Etäpalvelut pitävät käyttöasteen korkeana

LINAK tunnetaan luotettavista ja kestävistä tuotteistaan. Miksi? Koska tiedämme, että tehokas työskentely edellyttää optimoituja karamoottorijärjestelmiä ja luotettavaa teknistä tukea. LINAK OneConnect™ on työkalu, jonka avulla hoitopöytien huoltotiedot voidaan tarkistaa ja vianmääritys tehdä kätevästi etäyhteydellä. Näin varmistamme, että hoitopöytien käyttöaste pysyy mahdollisimman korkeana, käytettiinpä niitä sitten missä tahansa.

Näytä enemmän

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä