Ohjaimet

FS3

LINAK FS3-jalkaohjain on suunniteltu asennettavaksi runkoon tai käytettäväksi erillään lattialla. Siinä on yksi tai kaksi kanavaa vakiona.

FS3

Ergonomisesti muotoillussa FS3-jalkaohjaimessa on modulaarinen rakenne. Se on tarkoitettu käytettäväksi LINAK-ohjausyksiköiden ja älykkäällä ohjauksella varustettujen IC-karamoottoreiden kanssa.

LINAK®-jalkaohjain on tarkoitettu mm. sairaalasänkyjen ja hoitopöytien säätöön ja se on suunniteltu yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa.

Jalkaohjain on sen vuoksi käyttäjäystävällinen ja tyylikäs. FS3 on kestävä jalkaohjain, joka on saatavana yhden tai kahden karamoottorin ohjauksella lattia- ja sänkymallina.

Kun kahden karamoottorin ohjauksen versiota käytetään sängyssä, yksi jalkaohjain asennetaan sängyn rungon molemmille puolille. Sänkyä on tällöin helppo säätää molemmilta puolilta.

Kahden ohjaimen lattiamallia voi käyttää myös hoitoalan sovelluksiin, kuten hoitopöytiin. Se mahdollistaa monipuolisemman liikkeiden säädön.

FS3 on saatavana myös analogisena versiona sekä digitaalisena OpenBus™-versiona.

FS3-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.