Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

FS3

LINAK FS3 on lääketieteellisiin ja terveydenhuollon laitteisiin suunniteltu jalkaohjain. Sen avulla hoitajat ja lääkärit voivat pitää molemmat kätensä vapaina potilaiden hoitoon. Tässä erittäin ergonomisessa ohjaimessa on vakiona yksi tai kaksi kanavaa, ja siitä on saatavana myös langaton versio.

FS3

FS3 – ergonominen jalkaohjain
LINAK®-jalkaohjain FS3 on tyylikäs ohjain, jonka ansiosta terveydenhuollon ammattilaiset voivat pitää molemmat kätensä vapaina potilaiden hoitoon ja työskennellä ergonomisemmin.

Ohjain on suunniteltu käytettäväksi modulaarisissa säätöjärjestelmissä, joissa käytetään LINAK®-ohjausyksikköjä ja sähkökäyttöisiä LINAK® IC -karamoottoreita.

Yhdessä käyttäjien kanssa kehitetty FS3 on suunniteltu parantamaan ja helpottamaan terveydenhuollon laitteiden, kuten sairaalasänkyjen, hoitopöytien ja erilaisten toimenpidetuolien, hallintaa. Lopputuloksena on syntynyt erityisen käyttäjäystävällinen ja helposti puhdistettava ohjain, joka on myös tyylikäs. 

FS3 on lisäksi erittäin kestävä ja saatavana yhden tai kahden karamoottorin ohjauksella. Jälkimmäisessä ratkaisussa laitteisiin voidaan lisätä enemmän liiketoimintoja, joita edistyneissä laitteissa usein tarvitaankin.

FS3 on saatavana analogisena sekä digitaalisena OpenBus™-versiona. Langattomasta versiosta (Bluetooth®) on hyötyä erityisesti tiloissa, joissa johtoihin saatetaan kompastua, sekä laitteissa, joiden suunnitteluun tarvitaan langattomuuden tuomaa vapautta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
FS3-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Käsiohjainten käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

FS3-jalkaohjaimen parittaminen LINAK-järjestelmäsi kanssa

Askeleittain läpikäyvä ohje miten LINAK-karamoottorijärjestelmäsi paritetaan FS3 Wireless -jalkaohjaimen kanssa - akkutarkistuksesta "Direct Pairingin" aktivoimiseen.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä