Ota yhteyttä meihin
Sairaalalaitteet

Keskoskaappi

Vastasyntyneiden teho-osastoilla hoitohenkilökunnan työskentelyolosuhteet on optimoitava, jotta keskoset ja sairaina syntyneet vauvat saisivat asianmukaista hoitoa. LINAK-karamoottorijärjestelmät toimivat tässä erinomaisena tukena ja auttavat pitämään ympäristön mahdollisimman turvallisena ja rauhallisena sekä lapsille että heidän hoitajilleen. Tämän varmistavat LINAKin ratkaisujen säätötoiminnot, turvallisuus ja yhteydet digitaalisiin palveluihin.

Lineaarisia LINAK-karamoottoreita käyttävä keskoskaappi sairaalassa

Järjestelmäratkaisut keskoskaappeihin

Keskoskaappien on oltava mahdollisimman mukavia ja turvallisia hoitohenkilökunnan ergonomisista työskentelyolosuhteista tinkimättä. Keskoskaappeihin voidaan lisätä monenlaisia säätö- ja käyttötoimintoja, jotka helpottavat hoitotyötä. Turvalliset ja hiljaiset liikkeet ovat hoidon mukavuuden kannalta välttämättömiä.

Sähkökäyttöiset LINAK®-karamoottorijärjestelmät tuovat keskoskaappeihin esimerkiksi seuraavat lisätoiminnot:

  • Liikkeiden joustavuus ja suunnittelunvapaus
  • Potilaiden mukavuuden ja turvallisuuden optimointi
  • OneConnect™-etäpalvelut pitävät käyttöasteen korkeana
 

Liikkeiden joustavuus ja suunnittelunvapaus

Sähkökäyttöiset lineaariset LINAK-karamoottorijärjestelmät perustuvat modulaariseen alustaan ja niiden suorituskyky on skaalattavissa vastasyntyneiden tehohoidon tarpeiden mukaisesti.

LINAK-järjestelmät tuovat teho-osastojen keskoskaappeihin monenlaisia säätötoimintoja, liikekuvioita ja simultaaniohjauksen, olipa kyseessä sitten tavallinen tai edistynyt järjestelmä. Sulavat ja tarkat liikkeet ja kohdistaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä keskoskaapeissa.

 

Potilaiden mukavuuden ja turvallisuuden optimointi

Keskoskaappien erilaisten asemointivaihtoehtojen ansiosta kaappi voidaan asettaa ergonomisesti ihanteelliseen asentoon sekä vauvan että hoitohenkilökunnan kannalta. Keskoskaappien helppo säätäminen parantaa mukavuutta ja turvallisuutta kaikissa tilanteissa.

 

OneConnect™-etäpalvelut pitävät käyttöasteen korkeana

LINAK tunnetaan luotettavista, pitkäkestoisista ja ongelmattomista tuotteista. Tehokkaaseen työskentelyyn tarvitaan optimoituja järjestelmäratkaisuja ja luotettavaa teknistä tukea. LINAK OneConnect -etäpalveluiden avulla huoltotiedot voidaan tarkistaa etäältä käsin ja paikasta riippumatta, mikä nopeuttaa ja tehostaa keskoskaappien vianmääritystä ja pitää niiden käyttöasteen mahdollisimman korkeana.

Näytä enemmän

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä