Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

MJB5 Plus -yksikön sängynalusvalo (sisäinen)

Modulaarinen kytkentärasia MJB5 Plus on suunniteltu käytettäväksi OpenBus™-ohjausyksikköjen kanssa. Se sisältää LED-sängynalusvalon ja sen suojausluokka on IPX6 Washable DURA™. Se soveltuu erityisesti laitteisiin, joissa käytetään useita ohjaimia.

MJB5 Plus -yksikön sängynalusvalo (sisäinen)

Modulaarinen kytkentärasia MJB5 Plus on suunniteltu käytettäväksi OpenBus™-ohjausyksikköjen kanssa.

MJB5 Plus -yksikön avulla terveydenhoitolaitteisiin voidaan yhdistää useita käsiohjaimia tai hoitajan ohjaimia. Sitä voidaan käyttää myös elektroniikkalaitteiden lataamiseen tai sängynalusvalon tai muiden lisälaitteiden liittämiseen.

MJB5 Plus ja sängynalusvalo (sisäinen) sekä kytkintulo, versiot 505-010 ja 505-020
MJB5 Plus on modulaarinen kytkentärasia, josta on saatavana kolme eri vaihtoehtoa. Siihen voidaan liittää sängynalusvalo (UBL) ja sen kahta kytkintuloa, S1 ja S2, voidaan käyttää ulkoista kytkinlaitetta varten.

UBL Sängynalusvalo
MJB5 Plus -yksikön sängynalusvalon avulla potilas löytää helposti yöllä takaisin sänkyynsä häiritsemättä muita potilaita.

MJB5 Plus -yksikön koteloon on integroitu LED-valo, mikä helpottaa sen käyttöä.

Ulkoinen kytkin (S1/S2)
Asiakkaamme voi liittää kytkimen suoraan MJB5 Plus -yksikköön. Näin asiakas voi käyttää mukautettua kytkintä tai ohjainta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
MJB5 Plus -yksikön (sisäisen) sängynalusvalon datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Lisävarusteiden käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

MJB5 Plus – modulaarinen kytkentärasia

MJB5 Plus on modulaarinen kytkentärasia, joka on suunniteltu käytettäväksi LINAK® OpenBus™ -ohjausyksikköjen kanssa. Ohjausyksikön avulla karamoottorijärjestelmään voidaan yhdistää useita käsiohjaimia tai hoitajan ohjaimia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä