Ohjausyksiköt

CO65

Tehokas nelikanavainen LINAK OpenBus™ -ohjausyksikkö edistyneisiin karamoottorijärjestelmiin, joita käytetään erilaisissa terveydenhuollon sovelluksissa, kuten sairaalasängyissä, hoitopöydissä ja toimenpidetuoleissa. Siinä on 280 W:n hakkurivirtalähde, hyvät kaapelointimahdollisuudet ja valinnaisena IPX6 Washable DURA™ -suojaus. Yhteensopiva CO-Link™-järjestelmän kanssa.

CO65

LINAKin CO65 OpenBus™-ohjausyksikkö tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka hyödyntävät digitaalista Openbus-teknologiaa, -rajapintoja ja -yhteensopivuutta.

LINAK-karamoottorien kanssa käytettävä CO65-ohjausyksikkö on tarkoitettu ohjaamaan liikettä esimerkiksi sairaalasängyissä.

Tämä ohjausyksikkö avaa laitevalmistajille mahdollisuuden lukuisiin uusiin sovelluksiin tarjoamalla 280 W:n hakkurivirtalähteen, erinomaiset kaapelointimahdollisuudet ja useita vaivattomia kiinnitysvaihtoehtoja.

Hiljaisen CO65-ohjausyksikön vakiovarusteita ovat mm. IPX6 Washable DURA™ -suojaus ja akkuliitäntä. Koko tuotealusta noudattaa LINAKin "One World - One box" -periaatetta, ja tuotteet sopivat käytettäväksi kaikkialla maailmassa.

CO65-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Voima ja nopeus

Tehosta laitteidesi liikkeitä sekä voimalla että nopeudella. LINAK-järjestelmillä saat lisää nostokapasiteettia – nopeudesta tai turvallisuudesta tinkimättä.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Karamoottorijärjestelmät leikkauspöytiin

Voimaa, tarkkuutta ja sujuvaa liikettä vaativaan leikkaussalikäyttöön

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.