Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

LC3

Voimakas nostopilari säädettäviin lääketieteellisiin laitteisiin. Pilarista on saatavilla kaksi- ja kolmiosaiset versiot, joista kummallakin on omat yksilölliset ominaisuutensa. Niitä kuitenkin yhdistää se, että ne soveltuvat mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin. Nopeus, tarkkuus ja voima tekevät tästä nostopilarista ihanteellisen niin kehittyneisiin leikkauspöytiin kuin röntgenlaitteisiinkin – myös ahtaissa tiloissa.

LC3

Lue lisää LC3:n hämmästyttävistä ominaisuuksista sen tuotesivulta.

LC3-tuotesivu

 

Tämä vankka ja vakaa nostopilari soveltuu erinomaisesti terveydenhuollon laitteisiin, joiden on kestettävä suuria epäkeskisiä kuormia. Suuri vääntömomentti ja erittäin tarkka ohjaus tekevät tästä nostopilarista ihanteellisen ratkaisun mitä erilaisimpiin terveydenhuollon laitteisiin – esimerkiksi leikkauspöytiin, C-kaariin, röntgenlaitteisiin ja hammaslääkärituoleihin.

LC3-nostopilarista on saatavana sekä kaksi- että kolmiosainen versio. Yrityksesi voi valita näistä käyttökohteeseen parhaiten sopivan version. Vaikka näillä kahdella versiolla onkin paljon yhteisiä ominaisuuksia, niiden välillä on myös eroja.

Kummankin iskunpituus on jopa 700 mm ja asennusmitta lyhyimmillään 320 mm. Kaksiosaisessa versiossa on kuitenkin suurempi dynaaminen vääntömomentti – jopa 2 100 Nm. Kummassakin on kaikki tarvittavat toiminnot eri käyttökohteisiin, ja ne parantavat hoitohenkilökunnan ergonomiaa ja tehokkuutta.

Käyttökohteen nopeus- ja nostovoimavaatimuksista riippuen LC3-pilarin työntövoima voi olla jopa 6 000 N (ja vetovoima jopa 4 000 N). Tämä yhdessä nostopilarin suuren staattisen ja dynaamisen vääntömomentin kestävyyden kanssa asettaa täysin uuden vaatimustason nostoliikkeelle tasokkaissa terveydenhoitolaitteissa.

Kun tätä nostopilaria käytetään osana järjestelmää, jossa on tehokas ohjausyksikkö CO71, hoitohenkilökunta voi tehostaa työskentelyään hyödyntämällä kaikki edistyneiden muistipaikkatoimintojen sekä nopean ja helpon kohdistamisen tuomat edut. Pilarin kaapelinhallinta on tarkoin harkittu. Koska kaapelit menevät pilarin läpi, puhdistaminen on erittäin helppoa ja korkean hygieniatason ylläpito vaivatonta. Kaapelien pitäminen piilossa helpottaa myös itse laitteen suunnittelua.

Sekä kaksi- että kolmiosaiset LC3-nostopilarit toimivat täysin normaalisti myös ylösalaisin. Tämä tarkoittaa sitä, että laitteen suorituskyky on aina erinomainen, asennettiinpa se sitten lattiaan tai kattoon.

LC3-nostopilarin turvakerroin on 5,0 molempiin suuntiin.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
LC3 play-icon

Vahvan nostopilarin LC3 ainutlaatuisen hiljainen ääni

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle play-icon

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

LC3-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Nostopilarien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

Nostopilari LC3

Tehokas nostopilari säädettäviin lääketieteellisiin laitteisiin. Pilarista on saatavilla kaksi- ja kolmiosaiset versiot, joista kummallakin on omat yksilölliset ominaisuutensa. Niitä kuitenkin yhdistää se, että ne soveltuvat mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

Hiljainen ja voimakas LC3 parantaa terveydenhuollon laitteiden turvallisuutta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi sähköisesti säädettävät leikkauspöydät ja -tuolit sekä röntgenlaitteet.

Karamoottorijärjestelmät leikkauspöytiin

Voimaa, tarkkuutta ja sujuvaa liikettä vaativaan leikkaussalikäyttöön

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Voima ja nopeus

Tehosta laitteidesi liikkeitä sekä voimalla että nopeudella. LINAK-järjestelmillä saat lisää nostokapasiteettia – nopeudesta tai turvallisuudesta tinkimättä.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä