Nostopilarit

LC3

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle. Tämä kompakti nostopilari täyttää voimakkaan ja vakaan nostopilarin vaatimukset. Sen nopeat ja kehittyneet muistivaihtoehdot takaavat nopean ja helpon paikannuksen, mikä lisää tehokkaita työskentelytapoja. Uuden nostopilarin liike on ainutlaatuisen hiljainen - jopa suurella kuormituksella.

Videot

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle play-icon

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

LC3 play-icon

Vahvan nostopilarin LC3 ainutlaatuisen hiljainen ääni

Tuotekuvaus

LC3

LC3 on kolmiosainen nostopilari, joka on saatavana 4 000 N:n, 5 000 N:n ja 6 000 N:n versioina ja se uuden standardin huippuluokan lääketieteellisten sovellusten nostopilareille. 

LC3:ssa on parannettu taivutuksenkesto, joka vastaa markkinoiden vaatimuksiin voimakkaasta ja vakaasta nostopilarista. Se on suunniteltu käytettäväksi pystyasennossa, ja sitä voidaan käyttää sovelluksen nostamiseen tai vetämiseen. 

Se on saatavana kahtena eri vaihtoehtona - normaalina ja enemmän sivuttaisvääntöä kestävänä versiona. Tämän ansiosta integrointi terveydenhuollon sovelluksiin on helppoa. LC3 on hyvin hiljainen jopa huomattavilla kuormilla. Nopeus ja kehittyneet muistivaihtoehdot takaavat nopean ja helpon paikannuksen sovelluksissa. 

Optiona saatava nostopilarin läpi kulkeva kaapelointi on osa selkeää muotoilua, mikä myös tekee pilarin puhdistuksen helpoksi. 

Nostopilaria voi käyttää lattia- tai kattosovelluksissa, ja sen turvallisuuskerroin on 5,0 molempiin suuntiin.

Tuotteen datalehti

LC3-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

Hiljainen ja voimakas LC3 parantaa terveydenhuollon laitteiden turvallisuutta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi sähköisesti säädettävät leikkauspöydät ja -tuolit sekä röntgenlaitteet.

Karamoottorijärjestelmät leikkauspöytiin

Voimaa, tarkkuutta ja sujuvaa liikettä vaativaan leikkaussalikäyttöön

Voima ja nopeus

Tehosta laitteidesi liikkeitä sekä voimalla että nopeudella. LINAK-järjestelmillä saat lisää nostokapasiteettia – nopeudesta tai turvallisuudesta tinkimättä.

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.