Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

BL1

Kompakti ja voimakas (2 000 N työntö) kolmiosainen nostopilari, jonka iskunpituus on 400 mm. Sulava muotoilu vaihdettavalla kaapeliliitännällä ja valinnaisella integroidulla kaapeliläpiviennillä.

BL1

BL1 on kolmiosainen nostopilari, joka sopii käytettäväksi esimerkiksi sairaalasängyissä, hoitosängyissä, toimenpidetuoleissa, hoitopöydissä ja hammaslääkärituoleissa.

Tässä kompaktissa nostopilarissa on suuri iskunpituus. Kolmiosaiset johteet mahdollistavat yksittäisten profiilien päällekkäisyyden, mikä vahvistaa pilarin tukevaa rakennetta.

Nostopilarissa on lähes äänetön ketjuvetoinen avokaramoottori.

BL1 on saatavana nostopilarin sisään integroidulla kaapelilla, jossa on liitännät pilarin kummassakin päässä sekä käsi- että jalkaohjaimelle.

Näin kaapelit ovat piilossa pilarin sisällä. Ohjausyksikkö ja moottorikaapeli voidaan liittää ylälevyyn, mutta pohjalevyyn voidaan liittää vain moottorikaapeli tai ohjain.

Integroitu kaapeli tarjoaa enemmän mahdollisuuksia sovellusten suunnitteluun ja pilari on helpompi puhdistaa. 

Etuja ovat:

  • Pienet asennusmitat ja pitkä iskunpituus
  • Erittäin vakaa
  • Alhainen äänitaso
  • Vaihdettavat kaapelit
  • Maksimivoima: 2 000 N
  • Maksiminopeus: 18 mm/s

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä

BL1-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Focus on wheelchairs

Lisää käyttömukavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta pyörätuolin käyttäjille.

Focus on marine

Karamoottoreistamme, pilareistamme ja ohjaimistamme voi rakentaa kaikenlaisiin veneisiin sopivat liikeratkaisut.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.