Ota yhteyttä meihin
Potilasnostimet ja liikkumisen apuvälineet

Pyörätuoliratkaisut

LINAKin karamoottoreilla pyörätuolien korkeutta, jalkatukia ja selkänojia voidaan säätää tarkasti ja hiljaisesti.

Pyörätuolit

Karamoottorijärjestelmät nykyaikaisiin pyörätuoleihin

Sekä ikääntyneet että liikuntarajoitteiset henkilöt haluavat ylläpitää kykyään liikkua ja elää mukavasti terveydenhuoltojärjestelmästä riippumatta. Voimaannuttaminen on avainasemassa, ja nykyaikaiset sähkökäyttöiset pyörätuolit mahdollistavat itsenäisen elämän yhä useammille. LINAKin karamoottoreiden avulla voidaan rakentaa monitoiminen sähkökäyttöinen pyörätuoli, joka tarjoaa lukuisia etuja.

  • Luotettava ja läpikotaisin testattu teknologia
  • Hiljainen liike ja kompakti koko
  • Kokenut ja maailmanlaajuisesti toimiva kumppani

Pyörätuolien käyttäjät ovat arjessaan suuressa määrin riippuvaisia tuolistaan. Yleensä he haluavat elää normaalia elämää ilman jatkuvaa hoitajien avun tarvetta. Sähkökäyttöiset karamoottorit luovat liikkeen, jota käyttäjät eivät itse pysty tuottamaan, ja mahdollistavat voimakkaan, liikuntarajoitteen hankaluutta vähentävän sovelluksen luomisen. Niillä voidaan säätää tuolin korkeutta ja jalkatukea sekä muuttaa selkänojan asentoa ergonomian parantamiseksi.

Huolellisesti testatut karamoottorit, joihin voit luottaa
Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti ennen niiden markkinoille tuontia. Tätä ei tehdä pelkästään kansainvälisten terveydenhuoltoalan vaatimusten täyttämiseksi, vaan myös siksi, että haluamme auttaa valmistajia noudattamaan nykyisiä entistä tiukempia pyörätuolien testausstandardeja.

Luo vahva, tasainen ja hiljainen liike
Sähkökäyttöiset karamoottorit tarjoavat paljon etuja. Ilmeisin niistä on lähes äänetön liike ja sujuva liikkeen koordinointi karamoottoreiden välillä. LINAKin karamoottorit on varustettu paikkatieto-ominaisuudella, joten ne ovat yhteensopivia muiden ohjausyksiköiden kanssa ja tuottavat turvallista ja tehokasta liikettä.  Kompaktin kokonsa ansiosta karamoottorit mahtuvat ahtaisiin paikkoihin, mikä tarjoaa enemmän mahdollisuuksia suunnitteluun pyörätuolien ergonomista ja mukavuudesta tinkimättä.

Valitse globaali kumppani, jolla on yli 30 vuoden kokemus
LINAKin tarina alkoi pyörätuolien karamoottoreista yli 30 vuotta sitten. Vuosien aikana sähkökäyttöisistä karamoottoreista on kehittynyt kokonaisia järjestelmiä, jotka ovat tehneet pyörätuoleista huipputeknologisia työkaluja liikuntarajoitteisille. Tarpeet ja vaatimukset vaihtelevat, ja usein optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan yhteistyötä.
Kumppanina LINAK pyrkii kuuntelemaan tarkasti laitevalmistajien toiveita ja tarjoaa heidän käyttöönsä laajat tietonsa markkinoista. Globaalin verkostomme ansiosta toimimme paikallisesti joka puolella maailmaa, joten tuki on aina lähellä.

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Tiedostot

Focus on wheelchairs

Lisää käyttömukavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta pyörätuolin käyttäjille.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä