CB8-A: Karamoottorin ohjausyksikkö, jossa on lisävarusteena tehokas akku
Ohjausyksiköt

CB8-A

Kompakti kaksikanavainen ohjausyksikkö käytettäväksi sähkökäyttöisten lineaaristen karamoottoreiden ohjaukseen erilaisissa terveydenhuollon sovelluksissa, joissa on rajoitetusti tilaa. Sisäänrakennettu akku on saatavana lisävarusteena.

Tuotekuvaus

CB8-A

CB8-A on akkukäyttöinen ohjausyksikkö, joka ohjaa jopa kolmea karamoottoria erikseen. Yhtä kanavaa voidaan käyttää joko ulkoisena hätäpysäyttimenä tai akun lataamiseen.

Yksinkertaisen muotoilunsa ja korkealaatuisen rakenteensa ansiosta CB8-A-ohjausyksikkö sopii erinomaisesti sänkyjen, tuolien, pöytien sekä monien muiden mobiilisovellusten akkukäyttöön.

  • Käyttöaste: Maks. 10 % tai 2 minuutin käyttöjakso ja sen jälkeen 18 minuutin tauko

Tuotteen datalehti

CB8A-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.