Ohjausyksiköt

CB8A

Kompakti kaksikanavainen ohjausyksikkö käytettäväksi sähkökäyttöisten lineaaristen karamoottoreiden ohjaukseen erilaisissa terveydenhuollon sovelluksissa, joissa on rajoitetusti tilaa. Sisäänrakennettu akku on saatavana lisävarusteena.

CB8A

CB8A on akkukäyttöinen ohjausyksikkö, joka ohjaa jopa kolmea karamoottoria erikseen. Yhtä kanavaa voidaan käyttää joko ulkoisena hätäpysäyttimenä tai akun lataamiseen.

Yksinkertaisen muotoilunsa ja korkealaatuisen rakenteensa ansiosta CB8A-ohjausyksikkö sopii erinomaisesti sänkyjen, tuolien, pöytien sekä monien muiden mobiilisovellusten akkukäyttöön.

  • Käyttöaste: Maks. 10 % tai 2 minuutin käyttöjakso ja sen jälkeen 18 minuutin tauko

CB8A-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Focus on wheelchairs

Lisää käyttömukavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta pyörätuolin käyttäjille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.