Karamoottorit

LA28 Compact

Vahva, hiljainen ja erittäin luotettava karamoottori, joka on suunniteltu alun perin terveydenhuollon sovelluksiin, kuten pyörätuolit, potilasnostimet ja toimenpidetuolit. Maksimivoima: 3 500 N.

LA28 Compact

LA28 Compact on pieni ja tehokas karamoottori, joka on suunniteltu käytettäväksi terveydenhuollon laitteissa tai teollisuuden eri sovelluksissa.

Sopivia käyttökohteita ovat mm. pyörätuolit, toimenpidetuolit, ja potilasnostimet. LA28 Compact -moottorin etuja ovat:

  • Kompakti rakenne ja pienet asennusmitat
  • Metallisen takakiinnityksen ansiosta karamoottori kestää suurta staattista vetovoimaa ja on ensiluokkaisen turvallinen
  • Alhainen äänitaso
  • 3 500 N työntösovelluksessa (tehokkaalla moottorilla) ja 2 000 N vetosovelluksessa
  • Lisäominaisuudet, kuten "ei vetävä" ja turvamutteri, takaavat aina turvallisen käytön
  • Saatavana IPX6-suojausluokalla

LA28 Compact -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on wheelchairs

Lisää käyttömukavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta pyörätuolin käyttäjille.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.