Ota yhteyttä meihin
Maanrakennuskoneet

Pyöräkuormaajaratkaisut

LINAKin karamoottorit tarjoavat edistynyttä liikkeenhallintaa koneluukkujen, askelmien ja astinlautojen liikuttamiseen sekä paikkatiedon istuimien ja ohjauspyörän säätöön.

Pyöräkuormaaja

Luotettavat karamoottoriratkaisut pyöräkuormaajiin

Maanrakennuskoneita käytetään useimpia muita koneita ankarammissa ympäristöissä. Etenkin pyöräkuormaajia käytetään suuren osan ajasta rakennustyömaiden märissä, likaisissa ja pölyisissä olosuhteissa materiaalien lastaamiseen, nostamiseen ja siirtämiseen. Kestävät sähkökäyttöiset karamoottorit parantavat ergonomiaa sekä kustannustehokkuutta. LINAKin ratkaisuilla voidaan saavuttaa kilpailuetua, koska ne tarjoavat:

  • Perusteellisesti testattuja ratkaisuja, jotka perustuvat vuosikymmenien kokemukseen
  • Helposti asennettavia, kustannustehokkaita ja huoltovapaita karamoottoreita
  • Turvallisuutta ja ergonomiaa parantavan älykkään takaisinkytkennän

Maanrakennusalalla on otettava erityisesti huomioon työntekijöiden turvallisuus ja työskentelymukavuus. He työskentelevät pitkiä tunteja pyöräkuormaajan istuimella rankoissa olosuhteissa, joten tarvitaan kestäviä ja luotettavia laitteita, jotka tarjoavat kuljettajalle hänen tarvitsemansa mukavuuden. LINAKin karamoottoriratkaisuilla voidaan avata koneluukkuja, laskea portaita sekä säätää ohjauspyöriä ja istuimia. Myös vaativammat tehtävät, kuten alustan suojalevyjen laskeminen, voidaan hoitaa sähkökäyttöisillä karamoottoreilla.

Valitse testatut ja vuosien aikana hiotut ratkaisut
Pyöräkuormaajat altistuvat jatkuvasti vedelle, mudalle, pölylle ja lialle. Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti ennen niiden lanseerausta, jotta ne varmasti kestävät näissä olosuhteissa. Karamoottoriratkaisujen sähkömagneettinen yhteensopivuus on luonnollisesti varmistettu, ja ne ovat kaikkien niitä koskevien standardien mukaisia. Tuotteiden kestävyys ja luotettavuus on ollut LINAKille kunnia-asia jo vuosikymmenien ajan.

Kustannustehokas ja helppo asentaa
Sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen asennus on helppoa, sillä niissä ei tarvita letkuja, pumppuja tai kompressoreita. Ne ovat kooltaan kompakteja, eivätkä ne tarvitse lainkaan huoltoa. Lisäksi ne toimivat koneen päämoottorista riippumatta. LINAKin sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen valmiustilan virrankulutus on erittäin pieni, minkä ansiosta ne ovat kustannustehokas vaihtoehto.

Älykäs takaisinkytkentä parantaa turvallisuutta ja työskentelymukavuutta
Jos terveys- ja turvallisuusriskit pystytään poistamaan, henkilökunnan sairauspoissaolot vähenevät, minkä lisäksi säästyy rahaa ja työntekijöiden tyytyväisyys paranee. Älykkäiden karamoottoreiden avulla kuljettaja voi säätää esimerkiksi istuimen ja ohjauspyörän asentoa ergonomian parantamiseksi ja seurata koneluukun asentoa sitä nostettaessa saadakseen tietää, milloin moottoritilaan on turvallista mennä. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät pyöräkuormaajista sekä turvallisempia että mukavampia ajaa.

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA36
Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Tiedostot

Focus on construction

Kun vaaditaan suorituskykyä ankarissa ja vaativissa ympäristöissä, LINAKin karamoottorit kestävät olosuhteet myös järeissä maanrakennuskoneissa.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Rakennusalan ratkaisut

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit tekevät koneluukun nostoista turvallisia ja rakennuskoneiden portaista, istuimista ja ohjauspyöristä ergonomisesti säädettäviä.

Näytä enemmän

Pyöräkuormaajiin liittyvät videot

Lue lisää pyöräkuormaajissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Inspiroidu katsomalla videoitamme.

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä