Ota yhteyttä meihin
Sairaalat

Sairaalalaitteet

LINAK-karamoottorijärjestelmät auttavat säätämään sairaalasänkyjä, hoitopöytiä ja -tuoleja sekä potilasnostimia ergonomisesti, ja niihin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita osana Intelligent Care Solutions™ -järjestelmää.

Karamoottorijärjestelmät sairaalalaitteisiin

Keskimääräinen elinajanodote nousee, ja samanaikaisesti yhä useammat kärsivät elämäntapasairauksista vanhemmalla iällä. Myös ylipainoisten potilaiden määrä kasvaa, mikä lisää terveydenhuollon ammattilaisten taakkaa entisestään. LINAK-karamoottorijärjestelmillä varustetut terveydenhuollon laitteet parantavat potilaiden mukavuutta ja hoitajien ergonomiaa, ja valmistajille karamoottorimme tuovat mahdollisuuden lisätä laitteisiinsa erilaisia lisätoimintoja ja -ominaisuuksia. Ratkaisuillamme on myös seuraavat edut:

  • Perusteellisesti testatut tuotteet, jotka täyttävät kansainvälisten terveydenhuollon standardien vaatimukset
  • Maailmanlaajuisesti toimiva LINAK-tuki
  • Älykkäät hoitoratkaisut, joissa käytetään huomisen teknologiaa

Ennakointi on tärkeää, kun hoitohenkilökunnan määrä vähenee ja hoidettavien määrä kasvaa jatkuvasti. Sairaalat tarvitsevat kehittyneitä ergonomisia ratkaisuja, joiden avulla henkilökunta voi keskittyä varsinaiseen hoitotyöhön. LINAK-karamoottorijärjestelmillä potilasnostimia, hoitopöytien ja -tuolien korkeutta sekä sairaalasänkyjä ja niiden jalka- ja selkätukia voidaan säätää helposti. Tuotteemme on suunniteltu estämään vaarallinen manuaalinen nostaminen. Hoitajille jää myös enemmän aikaa hoitotyöhön, kun potilas voi säätää sänkyään itse.

Testattuihin ja sertifioituihin karamoottorijärjestelmiin voi luottaa
Terveydenhuollon laitteiden on oltava erittäin kestäviä. Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja materiaalien on voitava kestää perusteellinen pesu tehokkailla pesuaineilla. Samanaikaisesti sänkyjen ja nostimien on pystyttävä nostamaan painavampia potilaita, jotka odottavat lisäksi mukavuutta. Kaikki LINAK-tuotteet testataan perusteellisesti, jotta voitaisiin varmistaa, että ne ovat täysin kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisia.

Ohjeet ja ammattitaitoinen tekninen tuki helposti saatavilla
LINAK on edustettuna yli 35 maassa, joten se on aina asiakkaidensa lähellä. Tämä tarkoittaa sitä, että tukea saa helposti ja nopeasti, ja tunnemme myös paikalliset markkinat. Haluamme olla valmistaja, joka tunnistaa nopeasti asiakkaidensa tarpeet ja toimii aina tehokkaasti.

Uusia ratkaisuja älykkäillä hoitoratkaisuilla
Asiakaspalautteen ja uusien ideoiden kuunteleminen on osa identiteettiämme. Käyttäjien tarpeet ja lainsäädännölliset vaatimukset vaihtelevat, ja uudet teknologiat on voitava toteuttaa turvallisesti. LINAK toimii Care for Tomorrow Today™ -ajattelutapansa mukaisesti. Siksi lisäämme teemme tuotteistamme mahdollisimman älykkäitä erilaisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Olemme mielestämme oikealla tiellä.

Säädettävien hoitopöytien joustavuus ja hieno muotoilu play-icon

Joustavuus ja upea muotoilu

LINAK esittelee sairaalasänkyihin kehitetyn perustason OpenBus™ -järjestelmän play-icon

LINAK esittelee sairaalasänkyihin tarkoitetun perustason OpenBus™ -järjestelmän

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

LC3 play-icon

Vahvan nostopilarin LC3 ainutlaatuisen hiljainen ääni

Tiedostot

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä