Ota yhteyttä meihin
Leikkauspöytä, toimenpide-, verenluovutus- ja dialyysituolit sekä keskoskaappi käyttöympäristössään.

Sairaalalaitteet

LINAK-karamoottoriratkaisuissa käytetään innovatiivista asemointitekniikkaa, ja niiden voimakkaat, tarkat ja luotettavat liikkeet optimoivat hoitotyön ja parantavat sekä säätöjen tarkkuutta että potilaan mukavuutta.

Karamoottorijärjestelmät sairaalalaitteisiin

Väestön ikääntyminen ja elämäntapasairaudet ovat lisääntyneet merkittävästi, ja tästä syystä kirurgiset toimenpiteet on voitava optimoida tavalla, joka ei vaikuta terveydenhuollon ammattilaisten ergonomiaan ja tehokkuuteen.

LINAK®-järjestelmäratkaisuissa on tarkkoja asemointitoimintoja erilaisiin hoitotilanteisiin. Esimerkkeinä mainittakoon ennalta määriteltävissä olevat liikekuviot ja muistipaikat.

LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin, tarvittiinpa niissä sitten vain perustason säätötoimintoja tai kehittyneempiä liikeratkaisuja.

Ratkaisuihimme voidaan integroida tiedonsiirtotoimintoja esimerkiksi LCi™-rajapintaliittymän avulla. Näin varmistetaan, että odottamattomat häiriöt tai laiterikot voidaan ennakoida ja ehkäistä, jotteivät ne vaikuttaisi hoitotoimenpiteiden aikatauluihin.

LINAK auttaa löytämään ihanteellisen ratkaisun toimittamalla vankalla osaamisella ja asiantuntemuksella suunniteltuja järjestelmäratkaisuja esimerkiksi kirurgisiin laitteisiin, toimenpidetuoleihin, verenluovutustuoleihin, dialyysituoleihin ja keskoskaappeihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä