Ota yhteyttä meihin
Sairaalalaitteet

Verenluovutustuoli

Verenluovutustuolien on toimittava tarkasti ja joustavasti. LINAK-karamoottorijärjestelmät tuovat tällaisten laitteiden suunnitteluun joustavuutta ja valinnanvaraa. Näin hoitotuolien liikkeet, toiminnot ja turvallisuus on tavallista helpompi optimoida.

Järjestelmäratkaisut verenluovutustuoleihin

Järjestelmäratkaisut verenluovutustuoleihin

Verenluovutustuolien on optimoitava luovuttajien mukavuus ja turvallisuus. Samalla niiden on pidettävä hoitajan työskentelyolosuhteet mahdollisimman ergonomisina. Sähkökäyttöiset karamoottorit tuovat verenluovutustuoleihin erilaisia säätö- ja muita toimintoja ja parantavat näin hoidon laatua. LINAK® tarjoaa ratkaisuja, joissa hoitotuolien korkeutta, selkänojaa ja jalkatukea voidaan säätää samanaikaisesti. Tarkat ja voimakkaat sähkökäyttöiset karamoottorit parantavat hoitajien ergonomiaa, sillä ne varmistavat ihanteellisen työskentelykorkeuden ja helpottavat tuoliin istumista ja siitä nousemista. LINAKin sähkökäyttöisten karamoottorien tuomat säätötoiminnot nopeuttavat verenluovutustuolien asemointia ja tekevät niiden liikkeistä pehmeitä ja sujuvia.

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut tarjoavat monia muitakin etuja kuin tarkat ja sujuvat liikkeet. Tässä joitakin esimerkkejä lisäarvoa tuovista ominaisuuksista:

  • Parempi ergonomia ja optimoidut säätötoiminnot sujuvoittavat työskentelyä
  • Turvatoiminnot ja käyttömukavuus tuovat lisäturvaa verenluovutustuolien käyttöön
  • OneConnect™-etäpalvelut pitävät käyttöasteen korkeana

Hoitajapula on nykypäivän hoitolaitoksissa kiistaton tosiasia. Tästä syystä terveydenhuoltoalalla työskennellään yhä suuremman paineen alla, mikä lisää hoitotyössä avustavien välineiden ja laitteiden tarvetta.

 

Parannettu ergonomia

Sähkökäyttöiset karamoottorit tuovat verenluovutustuoleihin erilaisia säätötoimintoja, kuten selkänojan, jalkatuen ja korkeuden säädön, ja eri toiminnoista vastaavia karamoottoreita voidaan säätää samanaikaisesti. Karamoottorien ohjausyksiköihin voidaan asettaa yhden tai useamman liikkeen sisältäviä liikekuvioita tuolin asennon, hoitajan ergonomian ja verenluovuttajan mukavuuden optimoimiseksi. Karamoottorien liikekuviot tekevät hoitotyöstä ergonomisempaa.

 

Turvatoiminnot ja mukavuus

Hoitojen aikana, ja erityisesti pitkään kestävissä tilanteissa, kuten verenluovutuksen yhteydessä, on erittäin tärkeää huolehtia potilaan tai luovuttajan mukavuudesta. LINAK-järjestelmäratkaisujen avulla tuoleja voidaan säätää luotettavasti ja saumattomasti kaikkiin suuntiin.

  • Tuolin laskeminen matalammalle siihen istumista tai siitä nousemista varten parantaa potilaan mukavuutta ja turvallisuutta pienentämällä kaatumisriskiä.
  • LINAKin ratkaisujen turvatoiminnot (kuten älykäs räikkä- tai pikavapautustoiminto) minimoivat esteisiin osumisen vaaran ja henkilövahingot ja parantavat samalla potilaan mukavuutta.
  • Laitteen nopea siirtäminen hätätilanteissa tiettyyn asentoon yhtä painiketta painamalla parantaa sekä potilaan että hoitohenkilökunnan turvallisuutta.
 

Etäpalvelut pitävät käyttöasteen korkeana

LINAK tunnetaan luotettavista, pitkäkestoisista ja ongelmattomista tuotteista. Tehokkaaseen työskentelyyn tarvitaan optimoituja järjestelmäratkaisuja ja luotettavaa teknistä tukea. LINAK OneConnect™ -etäpalveluiden avulla huoltotiedot voidaan tarkistaa etäältä käsin ja paikasta riippumatta, mikä nopeuttaa ja tehostaa verenluovutustuolien vianmääritystä ja pitää niiden käyttöasteen mahdollisimman korkeana.

Näytä enemmän

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä