Karamoottorit

LA40

Kestävä ja voimakas (maksiminostovoima 8 000 N) karamoottori, joka on suunniteltu erilaisiin terveydenhuollon käyttökohteisiin, esimerkiksi sänkyihin, hoitopöytiin, hoitotuoleihin ja hammaslääkärituoleihin.

Uusi IRS-teknologia suojaa terveydenhuollon laitteita ja henkilökuntaa play-icon

Uusi IRS™-teknologia auttaa suojaamaan terveydenhoitolaitteita

LA40-video play-icon

LA40

play-icon

Pikavapauttimella lisää mukavuutta - LA40 QR Damper

LA40

LA40 on hiljainen ja tehokas karamoottori, joka on saatavana 1 500 N:n, 4 000 N:n, 6 000 N:n ja 8000 N:n versioina.

Se on kestävä karamoottori, joka on nopea, tehokas ja sisältää lisäturvaominaisuuksia, jotka sopivat hyvin myös tulevaisuuden sovelluksiin. LA40-karamoottorin suojausluokitus on IPX6-Washable DURA ™ - lukuun ottamatta LA40 PL -versiota, jonka suojausluokitus on IPX6.

LA40 (8 000 N) on saatavana kolmena eri versiona:

  • LA40 (Standard - Perusversio)
  • LA40 HP (High Performance - Tehokas versio)
  • LA40 PL (Patient Lift - Potilasnostin)

Perustuen yli 30 vuoden kokemukseen karamoottoreista LINAK on kehittänyt uuden vaihteiston ja jarrun toimintatavan, joka lisää LA40-karamoottorin tehokkuutta. Näillä uusilla innovatiivisilla ratkaisuilla on useita patentteja.

LA40:ssä on pistokkeet vaihdettavia kaapeleita varten. Se on samalla tavalla modifioitavissa kuin aiemmat tuoteperheet ja sitä voidaan käyttää nykyisten minifit-kaapeleiden kanssa.

Sulavasti muotoiltu LA40-karamoottori on helppo puhdistaa ja hyvät asennusominaisuudet lisäävät sen sopivuutta useampiin eri sovelluksiin.

LA40 on suunniteltu käytettäväksi monen tyyppisissä terveydenhoitoalan sovelluksissa ja sängyissä, kuten esimerkiksi hoito- ja sairaalasängyissä, hoitopöydissä ja hammaslääkärituoleissa. LA40-karamoottori on saatavana lisävarusteena spline-toiminnolla (vain työntö) ja/tai pikavapautustoiminnolla.

LA40 - 8 000 N versio:

Perusversion maksimivoima on 8 000 N iskunpituudella 0-50 mm  
Tehokkaan version suorituskyky on 8 000 N koko iskunpituudella 
Potilasnostin-version suorituskyky on 8 000 N on koko iskunpituudella.

LA40-esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Karamoottorijärjestelmät leikkauspöytiin

Voimaa, tarkkuutta ja sujuvaa liikettä vaativaan leikkaussalikäyttöön

Focus on wheelchairs

Lisää käyttömukavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta pyörätuolin käyttäjille.

Voima ja nopeus

Tehosta laitteidesi liikkeitä sekä voimalla että nopeudella. LINAK-järjestelmillä saat lisää nostokapasiteettia – nopeudesta tai turvallisuudesta tinkimättä.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

LA40 QR Damper - pikavapautuksella mukavuutta

Vaimentimella varustettu LA40-pikavapautus parantaa hoitohenkilökunnan turvallisuutta ja lisää sängyssä lepäävien potilaiden mukavuutta.

Yhden karamoottorin järjestelmän käyttöönotto

Näin moottorisänkyjen yhden karamoottorin järjestelmä otetaan käyttöön

  1. Yhdistä verkkovirtaan
  2. Sängyn karamoottoreiden on oltava sisäasemassa
  3. Paina karamoottorin käsiohjaimessa olevaa alaspäin osoittavaa painiketta noin 5 sekuntia
  4. Karamoottori aktivoituu ja voi nyt työntää ulospäin
  5. Toista tämä vaihe kaikkien karamoottoreiden kohdalla painamalla alaspäin osoittavaa painiketta käsiohjaimesta
  6. Karamoottorijärjestelmä on nyt otettu käyttöön

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.