Karamoottorit

LA44

Erittäin tehokas lineaarinen karamoottori, jossa on useita turvaominaisuuksia. Sopii hyvin sovelluksiin, kuten potilasnostimiin, hammaslääkärituoleihin ja erilaisiin terveydenhoitoalan sänkyihin. Maksimivoima: 12 000 N työntösovelluksissa.

Tuotekuvaus

LA44

LA44 on saatavana tehokkaina 10 000 N:n ja 12 000 N:n versioina, jotka takaavat potilaan turvallisen käsittelyn.

LINAKin LA44 -karamoottori tarjoaa lukuisia turvaominaisuuksia, alhaisen äänitason ja erinomaisen suorituskyvyn terveydenhuollon sovelluksiin, kuten potilasnostimiin, sänkyihin, hammaslääkärituoleihin jne.

  • Karamoottori vaativaan käyttöön
  • Maksimivoima: 12 000 N vain työntösovelluksissa
  • Maksiminopeus: 14 mm/s
Lisävarusteena saatavia turvaominaisuuksia:
  • Manuaalinen laskeminen: mahdollistaa sisäputken alas kääntämisen käsin, hätätilanteessa tai jos sähkövirtaa ei ole käytettävissä
  • Spline: spline-toiminto estää mahdollisia työtapaturmia, koska tällöin karamoottori voi vain työntää, eikä vetää, jos jokin koskettaa sitä, kuten esimerkiksi potilasnostimen nostopuomi.
  • Suuri sivuttaiskuormakapasiteetti lisää turvallisuutta: Jopa 1 000 N sivukuorma on mahdollinen rikkomatta tai vahingoittamatta karamoottoria
  • Turvamutteri: antaa lisäturvaa sovelluksen mahdollisen häiriötilanteen yhteydessä
  • Ainutlaatuinen, parannettu jarru estää tahattoman liikkeen

Tuotteen datalehti

LA44-esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.